Šta je novo?

Problem sa citanjem CD-a.

radar

Čuven
Učlanjen(a)
01.10.2001
Poena
619
Dobio sam neki DivX i kada u Total Commanderu hocu da ga prebacim na hard, stalno ga procita do 99% i stane. Dali je disk lose narezan i ima li tome leka. Disk mi je jako vazan i nema kopije.

Pa verovatno je ili lose narezan ili je fizicki ostecen, mozes da probas da ga prekopiras sa nekim drugim citacem, a mozes i da probas prg. koji se cini mi se zove iso buster...

Ili je CD ostecen ili je overburn u pitanju, pa tvoj citac ima problema da procita kraj ili (sto je verovatnije) je u pitanju dummy file, pa ne moze da ga iskopira. U poslednjoj varijanti ISOBuster moze da pomogne...

A nekada jednostavno uzmes CD , odes u kupatilo , uzmes sapun ,
operes cd , dobro osusis i probas da li je citliv ;P
Samo da nije no-name silver-silver , onda pazi da i
srebrni sloj ne operes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrav

Bad copy pro je tvoje resenje nadji (kupi :) ) taj rpogram i sa njim probaj trebalo bi da uspe da ti iskopira file...

kjgkreek je napisao(la):
Bad copy pro je tvoje resenje nadji (kupi :) ) taj rpogram i sa njim probaj trebalo bi da uspe da ti iskopira file...
Uspeo sam da spasem taj .avi sa BadCopy-jem, ali sada ni jedan plejer nece da pusti taj film, a imam sve zive najnovije codec-e.

Moras da odradis repair sa nekim DivXFix-om posto ti je najverovatnije ostecen avi fajl (odredjen br. frejmova)...

Uspeo sam da sredim stvar pomocu BadCopy-ja i DivFix-a. Hvala na pomoci.

probajte da uradite repair sa VIDEO FIXER po meni je mnogo bolji
posto sa DIVFIX-om sam uspevao da resim problem samo ako isecem ostecene delove
a VFx je odlicno odradjivao posao , jer onako mora i prevod sa ostecenog mesta pa nadalje da se pomeri za par sekundi unapred
Jedini je problem sto program mora da se "kupi" :)

Nazad
Vrh Dno