Šta je novo?

Problem sa Catwoman

Gavri

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2002
Poena
619
Instalirao sam igru i kada sam je pokrenuo otvori se malo prozorce i nestane i nakon toga se nista ne desava.Krakovao sam skinuo i novi krak ali nista.Pomislio sam da je u pitanju do kartice ali nije trazi G force 2 a ja imama G force 4 MX.Sta da radim.U testovima sistema mi je sve stiklirano tako da mi nije jasno sta da radim. Inace deinstalirao sam SP 2 ZA WIN XP ,instalirao nove drajvere i nista.A kod komsije radi ko ludo.Ili je moda problem u 15 incno monitoru ja imam SyncMaster551s.

Inace imam P3 800 i nesto Mgh a igra trazi 800 i u EAsy mi pokazuje da imam sve da pokrenem igru.Da skidam mozda ostale Hotfixeve za Winxp.

Kupi original i zali se proizvodjachu igre ako ti zeza...

Bas ti hvala mnogo si mi pomogo :crash: :wall: :d :smash:

Ko te terao da kupiš to ****** od igre...

Ako nemas nista pametno da kazes bolje cuti.Ja sam lepo zamolio da mi neko pomogne a ne da neki salabajzeri ovde tupe.

Nemam igru ali ono sto mogu da ti kazem je da tvoj problem nema ama bas nikakve veze sa hotfix-evima za Winxp a pogotovu ne sa monitorom. Kazes instalirao si nove drajvere ali nisi rekao koje. Ako to nisu bili drajveri za graficku, njih obavezno moras da instaliras, najnovije. A mozda ti je i sistem u haosu i onda ko zna zasto nece da radi.

Kod mog burazera pola igara ne radi jer mu je sistem u haosu. Znaci, nije defragmentisao disk mesecima, instalirao je milion igara od kojih je polovinu deinstalirao a polovina mu jos stoji, Windows mu se ucitava nekoliko minuta, nikada nije ocistio registri bazu a za formatiranje diska nije nikada ni cuo - nije ni cudo sto mu nista ne radi.

Poslednja izmena:
Gavri je napisao(la):
Ako nemas nista pametno da kazes bolje cuti.Ja sam lepo zamolio da mi neko pomogne a ne da neki salabajzeri ovde tupe.

Pametno bi bilo sačuvati novac koji si dao za tu igru...

Jeli kako da ocistim registri bazu ili defragmentisem disk.Mada cisto sumnjam da je do toga jer mi je win xp dosta sredjen.

Ok, vidim da si totalni pocetnik. To nema veze sa tim sto ti ne radi igra samo sam ti dao savet da moras da odrzavas sistem u formi... u vezi ovoga sto si me pitao mozes da se raspitas u drugim sobama ovoga foruma, samo budi spreman na bujicu uvreda, pljuvanja itd. zbog toga sto ne znas - ljudi ovde skacu za vrat ljudima koji nesto ne znaju. Ja sam se navikao, mozda ces i ti.

To mi se cini kao refreshrate problem. Idi na google, kucaj reforce download, skini ga, namesti pa udri. Ne znam, mozda je stvarno do monitora, tipa ima neki mali refresh itd.

Nisam bas pocetnik,ali te stavri nisam nikada radio posto mi nisu ni bile toliko potrebne.

Vrh Dno