Šta je novo?

Problem sa catalyst centar,ne radi na win 8.1

Bleyachhh

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.12.2013
Poena
69
Imam problem i ceo dan se mucim.Posle instalacije posledenjg driver-a na win 8.1 64 bita nece da se pokrene i izabaci mi "Catalyst Control Center cannot be started.There are currently no settings that can be configured using Catalyst Control Center".

Sta da radim u vezi ovoga.Video sam na yt da trebam da odem u folder amd,setup kao da opet instaliram odnosno overall medjutim isto,cak i odradim restart i sve je isto...Niti mogu da klokujem grafu niti mogu da kontrolisem fan a grafa se greje...

Ako neko moze sto pre da pomogne bice super.Hvala unapred...

Ne treba compatibility mode.
Dizao sam win 8.1 pre 3 nedelje i sam je instalirao najnoviji drajver i catalyst centar nedugo posle ulaska u windows (background download + instalacija u pozadini) dok sam ja prckao po podesavanjima usera samo je zablestala slika (kao kada se instalira drajver) i to je bilo sve. Catalyst je bio spreman. Hocu reci samo stavi update instalirace ti najnovije drajvere koji trebaju.

Catalyst Control Centar je .NET Framework aplikacija, i moguće je da verzija koju ti pokušavaš da instaliraš traži .NET 3.5, koji možeš dodati kao feature u Windows 8.1.
A što se tiče Driver Sweeper-a, ne znam ko bi pri zdravoj pameti preporučivao čistač za drajvere koji nije ažuriran godinama... Display Driver Uninstaller je up-to-date i odlično radi.

Radi provereno,i to upravo onako kao sto sam rekao.
Za neke karte ne treba,za neke jedini nacin je
windows 7 compatibility mode.
Sta reci radi i na AGP kartama.

Nisam siguran za 13.9 "legacy " da radi na W 8.1 poslednji koji kod mene radi dobro, sve sa punim CCC je ovaj "amd_catalyst_13.4_legacy_beta_vista_win7_win8.exe " ali mora .NET 4 sa updateom da bude funkcionalan.

Nazad
Vrh Dno