Šta je novo?

Problem Sa Btf 1942 (orig)

EDIEDI

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2007
Poena
320
Godinu dana igranja sa originalnom 1942 i odjednom nece da radi.Dunulo mi da promenim nick i stavim ono (SER) pa da vidim reakciju saigraca i bas kada sam napisao nick i pritisnuo USE sve se zamrzlo.Restart,ponovni pokusaj da ukljucim igru nije uspeo.Kao pokrece se igra ali se sve vraca na pocetak uz to jos promeni rezoluciju na 800x600.I tako jedno bezbroj puta.Uniinstal,pa sve iz pocetka i sve se ponavlja. :crash:
Sta se to desilo?Jer neko imao ovakav problem sa originalom? :zgran:
Imam + skinut fergatton hope mod.
edit:
Drugi btf 2142 bez problema radi.:S:

Da li mozda ima veze i ovo sto mi se pojavljuje od pre dva dana pri povratku sa neta:

CWND SESSION MONITOR:IEXPLORE.EXE-APPLICATION EROR
The instruction at"Ox62304390"referenced memory at "0x62304390"the memory could not be"read"
Click on ok to terminate the program:

Avast skenirao nema troj.i virusa.

Da li mozda ima veze i ovo sto mi se pojavljuje od pre dva dana pri povratku sa neta:

CWND SESSION MONITOR:IEXPLORE.EXE-APPLICATION EROR
The instruction at"Ox62304390"referenced memory at "0x62304390"the memory could not be"read"
Click on ok to terminate the program:

Avast skenirao nema troj.i virusa.

Imas neki 'simpatican' virus, ili izuzetno svez, ili specificno preradjen da ga standardni programi ne nalaze. Isto mi se desilo par puta sa raznim igrama i naravno IExploderom.

Problem je sto ih ne nalaze programi u standardnoj upotrebi, tek neki bezvezni spyware hunter mi je nasao ali nije umeo da ocisti pa sam na kraju proveo 5-6 sati jureci worm-a po registry-ju i hardu.

Naravno, uvek mozes da instaliras Windozu od nule :d

Spyware pronasao 6 sumnjivih stavki svih 6 sam izbrisao.I opet BTF ne radi.Da nije mozda ostecen CD disk??

NApomena:Gresku sa EXPLO.sam sredio.Bar tako mislim.

Stavi ZoneAlarm ili neki drugi firewall pa vidi sta se desi sa IE kad ga otvoris. Ako sam ide na cudne adrese onda nisi sredio gresku.

To sto si izbrisao stavke ne znaci da BF nije ostecen ili odredjeni kljucevi za njega u registry-ju. Ako su pokvareni registry kljucevi onda mozes samo da reinstaliras Windows lepo od nule (repair nece da pomogne jer koristi stari registry).

Znaci ako mozes da instaliras BF bez problema (tj nemas nikakve probleme prilikom istaliranja) onda lepo reinstaliraj windows...ko zna sta se tamo s****o.

Vidim da mi je to jedino resenje i ako sve bas sve normalno radi.(cini mi se).
U glavnom, resio sam da uzmem hard od 80 gb (vec imam 160gb) da mi bude sistemski i onda ako treba i pet puta nedeljno cu da reins.Windows.
Ovako samo strepim oce li ovaj ili onaj virus da z....be stvar.
Ali BTF 1942 mi je onako u srcu. A ovih dana kako ga ne igram visim na 2142. Samo da dodjem do sacmare.:D

Nazad
Vrh Dno