Šta je novo?

Problem sa bootovanjem :S

-General-

Cenjen
Učlanjen(a)
14.05.2009
Poena
151
Kad podesim u biosu ono pre reinstala... Ne izbaci mi nakon restarta ono "press any key..." vec me samo iskulira i nastavi :wall: I to sa tri razlicita cd-a? Ima li neko resenje? Ili da zafrljacim kantu kroz prozor... Svasta sam pokusavao, i sa F5,8,11... Nista ne pomaze, nece da izbaci onaj boot menu... Ili stiskam pogresne dugmce:d

Pa pogledaj dobro kad se podize win da li dole pise sta da kliknes. Ako imas opciju za boot meni pisace, ako nema onda u biosu namesti kako treba i zapamti sa F10.

Pa da hoce da bootuje u biosu ja ne bi ovo ni pitao :S

Probaj da resetujes bios skidanjem baterije i update bi pomogao. Takodje proveri da li ti radi ta optika.

Pogledaj koji je boot u biosu stavljen? Meni se desavalo, kada sam preko flasha instalirao win7, da jestalno instalirao od pocetka win.....

Pa podrazumeva se da boot order bude podesen prvo na cd ;)

A da promeniš SATA kabl za rezač? Ili da ga ubodeš na drugo mesto na ploči? Meni je to jednom rešilo sličan problem.

Ja kad imam takve probleme jednostavno iskljucim hdd u biosu, ostavim dvd kao jedinu opciju. Uglavnom proradi :)

Ja kad imam takve probleme jednostavno iskljucim hdd u biosu, ostavim dvd kao jedinu opciju. Uglavnom proradi :)

Hm... nisam to probao nikad. Interesuje me da li može da se instalira windows do kraja, na hard koji je isključen u BIOS-u? Odnosno, da li će ga instalacija videti, s obzirom da je isključen?

Enibadi ?

Nisi razumeo :). Iskljucis hdd u biosu, pokrenes instalaciju, formatiras particiju, iskopira setup fajlove. Pri restartu samo ukljucis hdd :D

Nisi razumeo :). Iskljucis hdd u biosu, pokrenes instalaciju, formatiras particiju, iskopira setup fajlove. Pri restartu samo ukljucis hdd :D

Kapiram. Probacu to ako mi sledeći put bude pravio probleme. :crash:

Nazad
Vrh Dno