Šta je novo?

problem sa bluetooth-om acer 5520g

Bojan1984

Slavan
Učlanjen(a)
03.11.2007
Poena
304
imam problem sa bloothotom,naime kada isntaliram softver koji sam skinuo sa acer sajta,tj. one neoficijalne drajvere za XP(imam XP sp2) nece da mi radi bluetooth,kaze da nepostoji.Stim sto mi se pojavi onaj bluetooth enumerator ili kako vec u control panelu ,i u com port mi pise isto bluetooth.
u cemu je problem i da li ima neko resenje za ovo

Ako si mislio da to što postoji prekidač BT On-Off znači da sigurno ima bluetooth, varaš se. Acer ima različite varijante svih modela, pa je bluetooth možda samo opcionalan na tvom modelu. Proveri to tamo gde si ga kupio. Masa prodavaca to i ne proverava nego vidi prekidač (koji postoji u svim varijantama) i odma u specifikacijama napiše "BLUETOOTH"

acer 5520g-6a2
u control panelu mi stoji da imam bluetooth devices i to Bluetooth bus enumerator,a u ports sekciji stoji da imam bluetooth communication port(com3)

acer 5520g-6a2
u control panelu mi stoji da imam bluetooth devices i to Bluetooth bus enumerator,a u ports sekciji stoji da imam bluetooth communication port(com3)

To ne znaci da imas bluetooth uredjaj, pogledaj i control panel/bluetooth configuration/hardware sta ti stoji pod Devices:

Nemas bluetooth, definitivno. To je stajalo i kod mene na XP sp2.

Vrh Dno