Šta je novo?

Problem sa bilo kojim Virtual drive softverom!!!

• Začetnik teme Začetnik teme exste
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

exste

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2005
Poena
660
Moja oprema  
Laptop
ASUS Rog Strix G513 QR, Ryzen 5800H, RTX 3070 8GB
Instalirao sam win na novu mashinu (asus m2n-e mashina sa athlonom 3500+ i 250 GB sata seagate baracuda 16 mb hard diskom).
Sve komponente i programi se instaliraju bez problema osim virtualnih drive-ova (Daemon, Virtual drive 9)?
Instaliram daemon 4 i dok ne resetujem komp sve sljaka ok.Cim ga resetujem disk ne moze da se mountuje?Tu je ikonica, tu je oznaka u Exploreru, sve ozgleda ok osim shto nece da mountuje?Isto se dogadja i sa Virtual drive 9?

Cim restartujem mashinu mogu da deinstaliram deamon, zatim da ga odmah instaliram i onda opet moze da sljaka do sledeceg restarta itd?

Izluđuje me.Imam gomilu image-ova koje koristim.

Help!

Ja koristim isključivo Nero ImageDrive. Radi sve ono što meni treba. Ne isključujem da nekome trebaju neke dodatne opcije.

Probaj Alcohol 120% (mada je to isto sto i DT).

Mislim da je ipak do tvoje instalacije Windowsa. Nero Image Drive moze da mountuje samo .nrg i .iso imidze - pa, ako ti zavrsava posao... I jesi li probao nekoliko verzija Daemona ? Znam za losa iskustva sa Virtual Drive i Alcohol 120% - a mogao bih da se zakunem u Daemon.

Nemam pojma što VD 9 ne radi.... ali da nisi možda instalirao Deamon 4.0.6 koji ima problema sa lošom verzijom SPTD drajvera?

ne dava

Nece pa nece

daemon 4.03.

probao sam i neroimage drive da bi comp otisao u safe mode posle restarta.
vratio ga sa last know good configuration na normalu.

da li se nekom ovo desilo?

i ja sam imao problema sa DT 4xxx
vratio sam staru verziju 3.47 koja radi odlicno i bez greske...

Ja nemam nikakvih problema sa DT 4.bilo kojim.
Jel su instalirani drajveri za čipset?

ako pitas mene, jesu. i nisam imao problema kod sebe na nf4, vec kod drugih, na intelu, via, nf2...

Evo kod mene radi Daemon 4.06 - bez problema vec dve nedelje. Zaboravio sam koju sam verziju imao ranije ali je i ona odlicno radila.

Reshenje!!!!!!

Jupiiii!!!!!!!!!!

Reinstalacija IDE drivera za nforce 570 Ultra chipset reshila problem ali tako da sam morao da prvo deinstaliram postojece (iste te drivere koji su dosli sa plocom) pa ih ponovo instaliram, ane da ih lepim preko postojecih>

I dalje mi je nejasno zasto se sve dogadjalo i jedino logiocno objasnjenje koje imam je da je prvi put kada sam instalirao VD 9 pukla instalacija koja je na takav nacin sj.... WINXP da samo deinstalacija i ponovna instalacija resava problem!

Zahvaljujem svima na komentarima.

Hvala!

Nazad
Vrh Dno