Šta je novo?

Problem sa baterijom

nidzesi

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2012
Poena
335
Imam telefon Gigabyte Gsmart Classic Pro i problem sa baterijom. Naime, kad telefon priključite na punjač on prvo prikaže logo gigabyte i tek onda krene da puni i pokaže 0% pa 1% itd... Međutim, nikako ne stigne do prikaza od 0%, tj. nema dovoljno struje u sebi da dođe do punjenja... Postoji li način da ga prevarim? Ranije sam držao volume dugme i on prihvati nekako i prođe, ali sada to ne pomaže. Problem je i što ne mogu da nađem drugu bateriju zamensku.

Hvala na odgovorima.

Не разумем питање.. Зашто је битно да телефон прикаже 0%, и шта смета што се пуни од 1%? Таквим пражњењем до нуле батерија свакако брже изгуби капацитет.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Problem je što se ne puni... Upali se Gigabyte na sekund, ugasi se, upali se gigabyte, ugasi se i tako u krug... Nikad ne dođe do 0% ili 1%. Kao da mu displej istog trena kad prikaže Gigabyte logo isprazni sve bateriju i on krene od nule, i opet ne stigne nigde i tako u krug u nedogled.

Пробај други пуњач. Ја имам неки стари Sony и неће да се пуни било којим пуњачем, кад га прикључим на неки пуњач који му не одговара, има исте симптоме као и твој телефон.

ako je otišla baterija nema tu više varanja, ili nova baterija ili kanta...

Ако је отишла батерија, да. Али ипак треба пробати и други пуњач.

Послато са Moto C уз помоћ Тапатока

telefon je ako se ne varam predstavljen pre 4 godine, tako da verovatno je baterija out...

Neće ni na jednom punjaču, jednostavno samo blinka. Probao sam i powerbankom, isti slučaj.
Takođe, imam neki alcatel pop c3 (mislim da je c3, možda je i d3), mislio sam da dam kevi čisto da ima smart jer trenutno nema nikakav, kad ga priključim na punjač upali se led lampica kao da puni, ali ne daje nikakve znakove na ekranu. Radio je pre toga. Opet baterija?

možemo ovako do sutra...

1. najverovatnije su baterije u pitanju
2. definitivan odgovor možeš dobiti u nekom pouzdanom servisu

od nagađanja nema mnogo vajde...

Ако неће ни са другим пуњачима, вероватно је батерија, ако није и нешто друго цркло..

Hvala, drugari. Proveriću u nekom servisu opet, ne znam koliko mi se isplati da kupujem bateriju.

Nazad
Vrh Dno