Šta je novo?

problem sa baterijom za kamkorder

sasar

Slavan
Učlanjen(a)
14.09.2004
Poena
301
kupio sam dodatnu bateriju za kamkorder JVC GR DVL920U ali kabl koji sam dobio uz nju ne moze da se utakne u kameru, pokusao sam da kod nekoliko prodavaca pronadjem dzek koji mi je potreban ali nazalost bez uspeha
Da li neko zna da li u Bg ili negde blizu postoji ovlasteni servis JVC ili neka malo bolja radnja gde bi to moglo da se pazari :D

Poslednja izmena:
JVC BN-V856U je model baterije
Inace uz bateriju i punjac sam dobio kabl koji treba da je poveze sa kamerom ali nazalost taj kabl ne moze da se utakne u kameru a moze u bateriju;
vrlo neobicno od JVC, posto je u katalogu taj model baterije deklarisan za model kamere koju ja imam

Nedostaje ti ovaj kabal, VC-VBN856.
Taj kit što si kupio se koristi za više modela, a onda treba posebno da se kupi odgovarajući kabal. ,)
A u uputstvu, na 9-toj strani su to i napisali, ali bih i ja kupio samo kit misleći da je u njemu sve.
Kabal bi mogao i da se napravi ako nadješ odgovarajuće konektore. Pazite na polaritet !
Ako želiš originalni kabal a ne možeš da ga nadjes u Beogradu, javi mi se, u ponedeljak mogu da ti javim cenu.
Pozdrav.

Poslednja izmena:
pa dosad nisam uspeo da nadjem ni dzek da bih prepravio kabl
vidi koja je cena pa da se cujemo
(inace uz punjac za bateriju sam i dobio taj kabl i u uputstvu je "oznacen" kao kabl za kameru amda kao sto si spomeno u u putstvu za kameru pise koji tip kabla treba, on uz punjac nije nigde deklarisan :/)
ko zna nza, ko ne zna dva :)

DigiVi je napisao(la):
Nedostaje ti ovaj kabal, VC-VBN856.
Taj kit što si kupio se koristi za više modela, a onda treba posebno da se kupi odgovarajući kabal. ,)
A u uputstvu, na 9-toj strani su to i napisali, ali bih i ja kupio samo kit misleći da je u njemu sve.
Kabal bi mogao i da se napravi ako nadješ odgovarajuće konektore. Pazite na polaritet !
Ako želiš originalni kabal a ne možeš da ga nadjes u Beogradu, javi mi se, u ponedeljak mogu da ti javim cenu.
Pozdrav.
Da li si saznao cenu?

pozdrav :)

Izvini, bio sam zauzet. Na zalost kod mene ga vise nema (kostao je oko 30 eura). Pokusacu da ti napravim taj kabal ali mogu da ti ga donesem tek u decembru/januaru.

Vrh Dno