Šta je novo?

Problem sa autentifikacijom,telekom ADsL

bujooo

Slavan
Učlanjen(a)
08.02.2008
Poena
304
Telekom adsl (1536/192),modem huawei SmartAX MT882 povezan preko USB-a.
Do nedavno je radilo sve kako treba,ali od juce je pocelo nesto da zeza.
Ranije sam skidao sa rapidshare-a ko mutav,a ip sam menjao uz pomoc programcica koji ide uz cms grabber (huawei tool).
Vrlo prosto i brzo,disconnect/connect i gotovo.
Primecivao sam da se ponekada (u toku tog procesa) ne konektuje iz prve.
2-3 puta izbaci auth failure,ali odmah proradi.
Posto mi je pre par dana istekao premium na rapidu,juce sam ponovopokusao staru foru.
Radilo je par puta,a onda je pocelo da zeza.
U pocetku je trebalo par minuta da uspostavi vezu,ali je postalo mnogo gore (nije se uopste konektovalo)...
A kada bi uspostavilo vezu (posle mnogobrojnih "authentification failure"),sve bi radilo sasvim normalno.
Zvao sam podrsku,pa rekose da ce ispitati o cemu se radi (lik mi je proverio prikljucak,i sve izgleda u redu).
Uvece oko 23h je sve proradilo,i tako je bilo do danas oko 15h.
I opet isti problemi.
Vise necu ni da skidam,dok neuzmem premium.
Dali sam mozda ja nesto zezno' stalnim re-konektovanjem?
Kontam da ne,ali ko zna...
Jos cekam da me zovu iz telekoma,rekose da ce proveriti u roku od 24-48 sati.
Dali da im spominjem za rapidshare,ili da se pravim glup?

ja nisam na telekomu ali tu foru koristim stalno doduse sa us downloaderom i to je onaj najprostiji fazon sa reconnect bat-om

i uvek mi sve ok radi mora da sam tako skinuo min 80gb mozda i vise ali isto neki puta nece iz prve nego 2 cak i 3 i nikada nisam imao problem kao ti zato nebi reko da je to do tebe...

meni se ovo desava ali samo od sebe, nisam nista dirao, rekonektovao i sl.. preimetio sam u zadnjih par dana u vecernjim satima.

Juche je (po izjavi tehnichke podrshke Telekoma) pukao adsl u celom gradu,pretpostavljam posle strujnog udara u 10h od kada je meni net prestao da radi.

Juche je (po izjavi tehnichke podrshke Telekoma) pukao adsl u celom gradu,pretpostavljam posle strujnog udara u 10h od kada je meni net prestao da radi.

I ja u Pancevu juce nisam imao net nekoliko sati.
Posle je net proradio ali je jako tesko hteo da se uloguje.

Ne moras da im spominjes rapidshare znaju oni da je zbog toga.Kad 10 000 pretplatnika svakih 10 minuta radi disconnec i connect normalno je da ne mozes da se okacis iz cuga.
Ma nemora ni iz cuga,mogu ja da se strpim i minut :D
Ali danas opet nikako neradi.
Vec oko 2 sata neuspesno :mad:
A od juce nisam ni pokusavao da se rekonektujem.
I radilo je dobro,do danas.
Produzio sam nalog na RS,i resio se muka.
Jos samo kada bi hteo da se konektuje :mad::mad::mad:
Morao sam da ubacim stari modem.
Dial-uP:zgran::wall:

Ma meni se to desava redovno na svakih nekoliko dana (ja ne koristim rapid+restart vec samo torenty :D)
Ma mi Pancevci smo crna rupa

Vrh Dno