Šta je novo?

Problem sa ati x1650 PRO

• Začetnik teme Začetnik teme biker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

biker

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2005
Poena
660
Naime, problem je u sledecem....pojedine igre ne mogu da pokrenem, tj kada ih pokrenem ekran se zacrni(valjda switch-uje rezoluciju) i ode u stand by, dok se igra regularno pokrenula u pozadini, ali ekran mrtav. Te iste stvari sam probao sa 6600GT i sve je super radilo. Instalirao sam i omega i original drajvere, nista se ne desava. Da li je neko imao slicno iskustvo, i kako to moze da se resi, ako moze?

Pozdrav.

Ah da, zaboravio sam to da kazem...
koristim Samsung 930BF, i probao sam i sa 60 i 70Hz, ali nista se nije desilo.

Promeni DVI izlaz na koji si povezao monitor pa probaj opet - verovatno ce da proradi.

Evo probao sam i to....i nista.....u medjuvremenu sam uspeo da poteram igru, tako sto sam u ATI Catalyst Control Centru smanjio osvezavanje sa 75Hz na 60 (zasto je tu bilo 75Hz, a u Display Properties setovano 60Hz, ne znam), ali kada sam uradio neka dodatna setovanja za video u igri, posle restarta igre vise nisam mogao da pokrenem...uz to ni kada se igra potera u njenom safe modu nista se ne desi.

Ono sto mi je cudno je kada iz display properties-a promenim rezoluciju u 1024x768 (koristim maximalnu 1280x1024) i pokusam da sa default-nih 75Hx prebacim u 60Hz desi mi se ista stvar.....monitor se ugasi...napominjem da mi je sa nvidiom sve normalno radilo.

Poslednja izmena:
verziju 6.10
Evo uspeo sam da resim problem.....stavio sam u 3D refresh rate override 70Hz za default.
Sada radi...glupo, ali radi.

Nazad
Vrh Dno