Cao,
imam jedan velki problem sa ovim laptopom. Flashovao sam bios i posle flasha nece startovati laptop. Bios sam stavio "novi" 205 sa asusovog sajta. Probao sam i resetovati CMOS, ali ne radi ni posle toga. Neki predlog?
Poslao sam ti PM ali posto si mi odgovorio da nisi u Srbiji onda cu ti napisati ovde.Prvo greska je sto si uopste radio flash BIOS-a.U sustini flash BIOS-a je uvek na neki nacin rizik.Zato ne treba nista dirati ako nema potrebe za time.Sto rece Vuk ako je radio nisi trebao dirati nista.Sad je opcija da odneses u asus servis i pravis se lud da nista ne znas.Verovatno nece provaliti jer nemaju kako.
U sustini u ovakvim slucajevima mislim da ne postoje "pisani" dokazi da si prckao tako da verovatno ces se izvuci....U sustini ne mora uopste da znaci da je BIOS sa sajta los.Jednostavno sr... se desavaju.Nesto je proslo po zlu i krastavac.Od lupam 1000 flash BIOS-a verovatno samo par njih bude fail.E sad ono sto ti jedino mozes da uradis jeste da izvadis bateriju jedno 10 minuta.Posto si to uradio i nece onda znaci da je ploca dovidjenja.
U sustini vadjenje baterije ne moze da popravi fail pri flash BIOS-a.Al eto cisto probas reda radi.Jedino ti je greska sto si otvarao laptop i vadio bateriju.Mogu da ti ne priznaju garanciju ako vide da si prckao.Ako nema zastitne nalepnice onda si se verovatno izvukao.Preko PM-a sam te poslao cika peri ali posto nisi u Srbiji napolju ne znam ko to radi.Ako imas garanciju super.Ako nemas ugasio si.Kontam da su takve stvari u EU papreno skupe.U svakom slucaju srecno.Kako god da se zavrsi prica ovo neka ti bude nauk.Ako nesto radi ne cackaj........