Šta je novo?

Problem sa Asus 7300GT

Wolfy92

Slavan
Učlanjen(a)
02.03.2009
Poena
320
Eh ovako.. Problem je izbio tako sto mi se jednom prilikom u toku igranja GTA San Andreasa desilo da se komp potpuno "zakocio". Nakon restarta nisam mogao uci u windows ali sam ga ostavio tako cisto da vidim hoce li nesto izbaciti,i nakon jedno pola sata ja izasla greska da su prsli drajveri.. Ok,odradim ja opet restart i opet isto :mad: :mad: Kada sam video da mu nema leka,uzmem ja i odradim nov win a kada se konacno digao sistem posle toga imam i sta da vidim..kao neke tackice po ekranu svuda isprosipane kao neki mini strejfovi u nekim malim talasima rasporedjeni :S: Nakon jedno 10ak minuta se rascisti to i ja krenem opet sa instalacijom drajvera ali nakon restarta posle toga opet ista stvar kao i prvi put :mad::mad: Dignem tu ja opet sistem i od tada (pa do sada) ista situacija sa tackicama i bojama :S: (desavanje od pre 3 meseca) I uglavnom od tada ga teram ovako nekako i mucim se sa skrolovanjem strana ovako razmrljane slike i bez drajvera =/ E sad, radi se o kartici sa pasivnim hladjenjem koja je stara oko 3-4 godine pa ne znam koliko ima smisla to popravljati i koliko bi to kostalo ? Ako me kosta oko neke cifre od 20-30 eura,to mi je puno obzirom da vec za te pare mogu uzeti neku low kartu (koju ne zelim ali bi nazalost morao zbog materijalne situacije) sto mi se opet ne isplati obzirom da takve karte imaju uglavnom po 64bit sto mi je jako malo cak i za osnovne stvari i igre =/

Evo i slike kako to odprilike izgleda:

4384042055.JPG

Poslednja izmena:
Meni je slicno bilo sa 8500gt, definitivno je problem sa grafikom koja daje poslednje znake zivota. Mozda moze da se popravlja, ali mislim da je to gubljenje vremena i novca.Najbolje je da vidis i nabavis drugu, makar polovnu.

Da je neka jaca graficka, moglo bi se reci da je napajanje, ovako, obicno je problem sa memorijom graficke, te je najbolje zameniti je.

i ja sam imao 7300gt i isto je ovako pocelo posle tri dana je crkla i zavrsila u kanti,spremaj kintu za novu grafu :(

Nazad
Vrh Dno