Šta je novo?

Problem sa Assassins creed 2

Alexandros

Slavan
Učlanjen(a)
15.10.2007
Poena
309
Ljudi imama problem sa instalacijom ove igrice. Naime instalirao sam je ali je nisam dobro krekovo, i nesto se zaglupeo komp i ja deinstaliram igricu. E sad kad sam hteo da je ponovo instaliram sistem mi javlja da je ona i dalje prisutna i da mogu da je deinstaliram, ja idem na uninstal ali nista i dalje prijavljuje da je tu, u control panelu mi pokazuje da je ima i to velicinu od 7 mb, i u start meniju je pokazuje ali kada pokusam da nadjem folder gde je, prikazuje mi da je nema nigde na racunaru, na kraju je obrisem iz start menija i nestala je i iz control panela ali mi i dalje ne da da je instaliram vec samo deinstal koji nista ne uradi. Mnogo se nerviram. Igrao sam je ja ranije i sve je bilo OK, sad sam je doneo bratancima da oni malo pikaju ali dzabe. Pomagajte sta da radim, jel postoji neki program kao driver sweeper samo da je kao program sweeper kojim mogu da je nadjem i obrisem?

Konfiguracija je
Gigabyte GA m56s-s3
Athlon X2 4400+
2gb ram ddr2
Powercolor 5670 512 mb

Ocisti system registry (run -> regedit ->HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE), nadji tu ubisoft ili tako nesto, obrisi ga pa probaj ponovo. Takodje mozes da vidis i gde su savegame-ovi (verovatno u Application Data), pa i njih da rascistis za svaki slucaj.

Nema ga u system registry, u aplication data je bio prazan folder koji sam obrisao. Takodje nasao sam neki kao assassinscreedII.exe u sistemu i njega sam obrisao ali nista i dalje isto javlja...

potrazi onda ubisoft game launcher ili tako nesto u program files-u, kao i na vec pomenutim lokacijama pa njega takodje obrisi.

Vrh Dno