Šta je novo?

Problem sa antivirus porgramom

gillette

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2004
Poena
319
NOD32 antivirus program i sve je radilo super,međutim prestao je da radi automatic uploads.
Instaliran je kao free program, ali kada pokušavam da mu "ručno" dam komandu da se upload, opet ništa..

Sve ostalo kao radi ok, skenira disk i sl..ali upload nikako.
Inače sam na kablu i računar radi skoro ceo dan (ako je to bitno kao podatak..)

Ima li neko ideju o čemu se radi?
Zahvaljujem.

Poslednja izmena od urednika:
Kako mislis upload? Update?

Ma nije do toga,izgleda da su nekako provalili da se kaci mnoooogo vise ljudi nego sto su prodali licenci programa i od pre 8 dana uopste ne radi update a dotad je radilo po par puta na dan,a od 6.04.2006 nijednom!
Morace da se konacno predje u legalu,samo kad bi mogao negde da se nadje softver a da to nije BG,daleko je sine,antivirusi bar nisu skupi koliko vrede!?
Pozdrav ,)

Poslednja izmena od urednika:
crack pravi sr***e :smash:
stop warez :d

Poslednja izmena:
Stvarno, razmisljam da kupim legalno antivirusni softver. Ljudi, investicija od 25€ za godinu dana nije neki iydatak. Imate u Cetu-u Nortona, nod32, avg, a kod Singija Kasperskog. Izbor je odlican, a mi se i dalje zezamo za kinezima i rusima...

Meni se iz istog razloga NOD zakucao još 26-og marta, prešao sam na Avast.

Pređi brate na Aviru AntiVir Personal Edition Classic (free) i uživaj...

Koistim taj program evo već skoro pola godine i prezadovoljan sam. Instalirao sam ga rodbini i drugarima na jedno 4-5 računara i svi su sretni i zadovoljni...

Edit: Izašla je nova "Premium" verizija, evo ti link:

http://www.avira.com/en/products/antivir_personaledition_premium.html

Mali, ne opterećuje mašinu, efikasan, besplatan... Šta bi još više? Jedina mana je malo veći update (na početku posebno)...

Poslednja izmena:
Pored ovoliko dobrih i besplatnih rešenja, to je zaista bacanje para... Ili, ako baš insistiraš, pređi kod nekog od provajdera koji ti uz mesečni paket daju i licencu za programe poput Kasperskog pa ćeš jednim udarcem da ubiješ dve muve...

Dao sam ti pogrešan link za AntiVir, sorry... :)

"Premium" verzija se još uvek plaća, dakle, probaj "Classic" (koji i ja koristim):

http://www.free-av.com/

:wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno