Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Kad ga danas nisam bacio kroz prozor necu nikad!
Telekom ADSL i Hauwei MT882 modem. Resetovao sam ga (iskljucio na dugme i ukljucio) samo da promenim IP jer sam skidao nesto pa da ne cekam sat vremena. Posle toga vise nije hteo da se ukljuci net, od danas oko 15h do sada! SVE sam probao. Iskljucivao modem, iskljucivao racunar, vadio kablove i vracao, menjao im mesta, hard reset, 101 put ukljucio i iskljucio, i nista...lampica za LINK je sve vreme zelena ili ne radi, a za lan treperi narandzasta. Taman kad sam odustao i pomislio da nesto nije u redu sa mojim lan portom i pozvao drugara da mi donese njegov komp, proradilo je. Ovo mi se desavalo jos jednom do sada i slicno se zavrsilo. Sad me je strah da ponovo resetujem modem jer pretpostavljam da cu ponovo biti 6h bez neta. Iako je sinoc radio celu noc jDownloader i sam radio reset modema posle svakog skinutog fajla i nije bilo problema. Jel ima neko ideju sta se desilo?
Takodje sam prometio jos nesto. Imam Panasonic bezicni telefon, cija je baza prikljucena preko Telekomovog splittera. Skoro sam kupio jos dva Panasonic telefona (nije isti model kao sto sam imao do sada) i prikljucio bazu u uticnicu u drugoj prostoriji. I sada primecujem sablon da kada se javim na jedan od tih novih telefona, internet prestane da funkcionise. :wall: WTF?!
Takodje sam prometio jos nesto. Imam Panasonic bezicni telefon, cija je baza prikljucena preko Telekomovog splittera. Skoro sam kupio jos dva Panasonic telefona (nije isti model kao sto sam imao do sada) i prikljucio bazu u uticnicu u drugoj prostoriji. I sada primecujem sablon da kada se javim na jedan od tih novih telefona, internet prestane da funkcionise. :wall: WTF?!