Šta je novo?

problem sa acdsee 5-com - nece da otvori neke tipove slika

Iguana

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
tokom pregleda slika na jednom od diskova novog ut-a, mada sam disk i nije toliko vazan, acdsee 5 mi je prijavio gresku nekog levog plugina i ja sam rekao da ga disejbluje. nakon toga acdsee mi ne prikazuje nijedan tip slika ni kao thumbnail niti kada kliknem na neku odredjenu sliku osim photoshop psd slika ali mislim da je to do preview koji se nalazi u samom psd fajlu. Uninstall pa reinstall nije pomogao! da mozda ne treba da se poradi nesto u regeditu?

Cisto sumnjam da ima bilo kakve veze sa registry-jem.... ne znam samo koliko dugo ti je radila verzija 5 ok.... inace, da li je trial verzija ili ne.... mada mislim da je u pitanju losa instalaciona verzija, tj. los install.. mada ACDSee 5 je po meni cist promasaj, ali 100 ljudi 100 cudi... bolja verzija od nje je 4 a jos bolja 3... no ti vidi...

pronasao sam problem...nekako je bio disejblovan plagin za pregled standardnih formata slika...on je jednom zapamtio da je bilo problema sa njim i nekako ga je uvek disejblovao iako sam ga deinstalirao pa i brisao sa harda...kada ga ponovo ukljucim onda je sve u redu. 10x enivej.

Nazad
Vrh Dno