Šta je novo?

Problem sa 8800GT?

stankovic82

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2009
Poena
405
Pre par dana sam resio da instaliram Tom Clancy's H.A.W.X i kada sam usao u samu igru u gornjem desnom uglu mi se pojavljuju crni kvadratici koji trepere.Mislio sam da je do diska sve do danas kada sam ponovo hteo da igram Farcry2 kad i tamo isti problem mada sam je ranije normalno igrao ,zatim udjem u GTAIV,tu radi normalno,PES2009 takodje normalno.Da li neko zna u cemu je problem?Hvala unapred

Neki preduslovi kako bi odgovori bili sto konkretniji, te sto korisniji po tebe :).

1.) Popuni u profilu Moja mašina ;), da bi znali tacno koje komponente imas, sa sve proizvodjacima (tacno koja 8800GT,...)
2.) "Slikaj" sa PrintScreen taj graficki problem, pa okaci ovde sliku.
3.) Da li je graficka/kompjuter overklokovan ?

Neki preduslovi kako bi odgovori bili sto konkretniji, te sto korisniji po tebe :).

1.) Popuni u profilu Moja mašina ;), da bi znali tacno koje komponente imas, sa sve proizvodjacima (tacno koja 8800GT,...)
2.) "Slikaj" sa PrintScreen taj graficki problem, pa okaci ovde sliku.
3.) Da li je graficka/kompjuter overklokovan ?

stavio bih ja sliku ali nemam pojma kako se to radi>Nista nije klokovano.Kada udjes u igru,u u gornjem desnom uglu se kroz manje kvadrate pojavljuje slika sa mog desktopa i to je to.znam da nije nesto objasnjeno ali sta da radim

Ja sam imao taj problem isti kao što ti opisuješ sa ati remote wonder daljincem . Čim sam skinuo daljinac i drajvere nestao je i problem .

Poslednja izmena:
Ne znam šta nije jasno meni je takav problem pravio atijev daljinac , mislio sam da je do grafičke i njenih dajvera ali posle promene nekoliko drajvera problem je i dalje bio prisutan . Kada sam odlučio da skinem daljinac sa kompa i drajvere za isti problem je nestao .

Ne znam šta nije jasno meni je takav problem pravio atijev daljinac , mislio sam da je do grafičke i njenih dajvera ali posle promene nekoliko drajvera problem je i dalje bio prisutan . Kada sam odlučio da skinem daljinac sa kompa i drajvere za isti problem je nestao .

Izvini,ne razumem najbolje,kakav daljinac?

Neki program u tray-u ti izaziva tu pojavu.Meni je to radio skype kad god je iskočila poruka, njemu to radi daljinac itd.Proveri šta ti je aktivno od programa u sys tray-u (onaj deo pored sata) i pokušaj isključivanjem jednog po jednog da rešiš problem.

Koliko dugo traje to treperenje? Ako je u pitanju nekih desetak sekundi onda je u pitanju ovo što je Darius rekao, ako duže traje onda je verovatno nešto drugo u pitanju. Gledaj da izbaciš iz Sys tray-a sve beskorisne i nepotrebne ikonice - svi ti programi mogu da rade i bez toga da im se ikona nalazi tamo.

Poslednja izmena:
Neki program u tray-u ti izaziva tu pojavu.Meni je to radio skype kad god je iskočila poruka, njemu to radi daljinac itd.Proveri šta ti je aktivno od programa u sys tray-u (onaj deo pored sata) i pokušaj isključivanjem jednog po jednog da rešiš problem.

Da,to je bio problem.Hvala puno,ni na kraj pameti mi nije bilo da ovo moze biti problem

Meni se ovo desilo danas. Kada HAWX stavim u desktop rezoluciju (1680x1050), treperi mi Rainlendar i Rainmeter (ispisuju na desktopu neke sitnice). U 1440x900 sve radi bez problema. Svasta...

Poslednja izmena:
@milos8283
...u gornjem desnom uglu se kroz manje kvadrate pojavljuje slika sa mog desktopa i to je to.

Ako ti se pojavljuje slika sa desktopa možda imaš uključen neki programčić tipa pokazivača temperature, nekog sata ili neke druge vrste „prozorčića” koji je podešen da bude on top, pa se on sa nekim igrama svađa (pokušava da bude on top), a sa nekima ne.

Nazad
Vrh Dno