MaliRadojica
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.07.2004
- Poena
- 316
Instalirao sam na bratovom kompjuteru kartu iz naslova (odličan primerak, taktovi 600/1200 def.), pri čemu su zamenjeni i ploča i procesor (nf3 AGP na nf4 PCI-E, 9600XT na 8500GT, burazer je malo čistio komp, pa je procesor ostao bez par nožioca. a i soket se malo sj...:S🙂.
Karta u novijim igricama radi odlično, ali u nekim starijim (Project IGI, na primer) daje izlomljene brljotine (trouglovi itd.) na meni - skrinu. Kad se uspe nekako "ubosti" start igrice, može se igrati, ali ima konstantno ponegde izlomljena polja itd...
1) uredno su deinstalisani prethodni ATI drajveri
2) u novim igricama radi normalno (već sam naveo)
3) u 2D win aplikacijama nema nikakvih problema
4) drajveri su oficijelni 6.14.11.102 (valjda je to oznaka)
Predpostavljam da je problem do drajvera, ali sa NV kartama nemam neka iskustva.
Ima li ko kakvu ideju (ili će NVidia ustupiti mesto X1600Pro, bez obzira na sve 3DMark-ove)?:crash:
Karta u novijim igricama radi odlično, ali u nekim starijim (Project IGI, na primer) daje izlomljene brljotine (trouglovi itd.) na meni - skrinu. Kad se uspe nekako "ubosti" start igrice, može se igrati, ali ima konstantno ponegde izlomljena polja itd...
1) uredno su deinstalisani prethodni ATI drajveri
2) u novim igricama radi normalno (već sam naveo)
3) u 2D win aplikacijama nema nikakvih problema
4) drajveri su oficijelni 6.14.11.102 (valjda je to oznaka)
Predpostavljam da je problem do drajvera, ali sa NV kartama nemam neka iskustva.
Ima li ko kakvu ideju (ili će NVidia ustupiti mesto X1600Pro, bez obzira na sve 3DMark-ove)?:crash: