Imam HTC Legend (telefon nije nikada rootovan, na njemu je Froyo 2.2), ali kada sam ga kupio nisam dobio originalni punjac vec samo usb kabal tako da sam dugo vremena punio telefon preko kompa. Danas sam se odlucio da kupim neki kucni punjac da bih skratio veoma dugacko vreme punjenja. Kupio sam neki 3 in 1 Teracell punjac (USB kabal, punjac za struju i punjac za kola). Kada sam krenuo da punim telefon preko zidne uticnice prvo je poludeo touch screen (nisam mogao uopste da otkljucam telefon), pa kada sam posle x pokusaja konacno uspeo i restartovao telefon sve se vratilo na normalu. Ponovio sam isti postupak -- i opet su se javili isti problemi. Posle brljanja po internetu nekako sam uspeo da problem resim, ali onda sam tek primetio drugi problem. Telefon se jako sporo punio, a kada sam otisao da proverim status baterije tu je pisalo kao da se puni preko USB-a (tako da nije ni cudno sto je tako sporo punio telefon). Da li ovo znaci da moram da kupim samo originalan HTC punjac ili mogu nekako da prodjem sa kopijom, i da li neko zna sta je ovde problem?
BTW specifikacije kucnog punjaca:
Input 100-240V - 50/60Hz - 0.15A
Output 5V - 1A
Unapred hvala.
BTW specifikacije kucnog punjaca:
Input 100-240V - 50/60Hz - 0.15A
Output 5V - 1A
Unapred hvala.