Šta je novo?

Problem sa 111d

kgboy

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2005
Poena
604
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i7-13700k & Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Matična ploča
Gigabyte Z690 Aorus Elite DDR4
RAM
2 x 16GB Kingston DDR4 3600 MHz CL16
GPU
Nvidia GeForce GTX 1650 Super 4GB
Storage
512 GB Nvme Transcend, 1TB Crucial MX500, 2 x 8TB WD White label
Zvuk
Onkyo CS-245DAB
PSU
FSP 1000W Gold
Kućište
CoolerMaster HAF 922
Monitor
AOC PD27QS8R4
Miš & tastatura
Logitech G400
Laptop
HP Pavilion Gaming 15 (i5-9300h, gtx 1050 3GB, 2x8GB ddr4 2666MHz, 256GB Samsung SSD, 1TB HGST)
Tablet
Ipad Air 2, PS2 Fat & Slim, PS3 Fat & Slim, PS4Pro, Nintendo 64, GameQube, Wii, DSi XL, OG XBox, XBox 360
Mobilni telefon
Samsung S20 FE
Pametni uređaji
Xiaomi Smart Band 7
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
KHMM
Posedujem doticni pioneer vec 14 meseci i do sada sam imao 20-tak puklih diskova al nebitno za moje sadasnje pitanje tj. muku. Elem sta se desava?
Veceras sam instalirao Dirt i test drive unlimited i posle toga reko da narezem neki dvd, kad ono cim ubacim prazan DVD u trenutku kada ga procita odradi EJECT :wall: WTF???? :wall: ajde reko mozda ne valja disk (mada Verbatim +R nikada nije pravio probleme ali nikad) ponovo ja ubacim dirt instant eject, test drive takodje, tu mi se nasao i neki princo dvd 4x medjutim isto.
Restartujem komp, opet ista prica cim ubacim prazan DVD u trenutku kada ga procita odradi EJECT!!!!!! Tu sam vec pomislio da je nesto do windows-a ali posto imam i usb fioku nakacim nanjega i dok je komp ugasen odradin switch on ubacim dvd -> EJECT
e tada sam upao u tezak bedak ajte ljudi pomagajte ko boga Vas molim!!!!
masina je iz podpisa, winsp2 etho may update , na racunaru imam i nero i alcohol (ne znam dal to ima neke veze, bar do sada nije imalo:trust: )

Probaj da ga nakacis an neki drugi komp, ako se i tamo bude isto ponasao onda je ocigledno neispravan, probaj da mu flesujes firmver (ocajnicka mera) i ako ni to ne uspe plasim se da ces morati da ga zamenis drugim :(

Poslednja izmena:
poslusao sam tvoj savet i otvorio ga kad tamo ima sta da se vidi preko glave se zakacila ovalna folija od case-a, nije ni cudo sto nije mogao da prepozna disk!!! Anyway BIG THX !!! A posto vidim da imas isti rezac odradio sam mu i firmare od 111L 8.19 evo upravo rezem disk i zasada bez problema, kakvo je tvoje iskustvo sa tim firmware-om i da li si rezao neki labelflash?

poslusao sam tvoj savet i otvorio ga kad tamo ima sta da se vidi preko glave se zakacila ovalna folija od case-a, nije ni cudo sto nije mogao da prepozna disk!!! Anyway BIG THX !!! A posto vidim da imas isti rezac odradio sam mu i firmare od 111L 8.19 evo upravo rezem disk i zasada bez problema, kakvo je tvoje iskustvo sa tim firmware-om i da li si rezao neki labelflash?

Super je to samo ja nigde ne vidim gde ti je on savetovao da otvoris rezac? :D :D :D
Ali je dobro ispalo na kraju. :D :D

kakvo je tvoje iskustvo sa tim firmware-om i da li si rezao neki labelflash?

Nikada nisam rezao neki label flash disk :) , kada sam ga flesovao probao sam da narezem par slika na nekim starim diskovima (koji su ranije pukli pri rezanju) i sve je radilo sasvim lepo, od tada sam rezao samo obicne cd-ove i dvd-ove i sve radi savrseno (kuc, kuc, kuc da kucnem u drvo).
Drago mi je da si uspeo da ga vratis u zivot :)

Procitao sam gomilu postova vezanih za 111d i probleme i istripovao se!!!

Kazi mi kako si rezao labelflash, posto meni u neru nema nigde ta opcija a verzija je 7.8.5.0 Ultra Edition ?

Poslednja izmena:
Ja koristim Nero 7.5.0.2 Premium i postoji opcija u njemu burn label, npr. ako otvoris Nero Burning ROM ocija Burn Label se nalazi u padajucem meniju Extras.

Nazad
Vrh Dno