kgboy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.07.2005
- Poena
- 604
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core i7-13700k & Thermalright Peerless Assassin 120 SE
- Matična ploča
- Gigabyte Z690 Aorus Elite DDR4
- RAM
- 2 x 16GB Kingston DDR4 3600 MHz CL16
- GPU
- Nvidia GeForce GTX 1650 Super 4GB
- Storage
- 512 GB Nvme Transcend, 1TB Crucial MX500, 2 x 8TB WD White label
- Zvuk
- Onkyo CS-245DAB
- PSU
- FSP 1000W Gold
- Kućište
- CoolerMaster HAF 922
- Monitor
- AOC PD27QS8R4
- Miš & tastatura
- Logitech G400
- Laptop
- HP Pavilion Gaming 15 (i5-9300h, gtx 1050 3GB, 2x8GB ddr4 2666MHz, 256GB Samsung SSD, 1TB HGST)
- Tablet
- Ipad Air 2, PS2 Fat & Slim, PS3 Fat & Slim, PS4Pro, Nintendo 64, GameQube, Wii, DSi XL, OG XBox, XBox 360
- Mobilni telefon
- Samsung S20 FE
- Pametni uređaji
- Xiaomi Smart Band 7
- Pristup internetu
- Kablovski internet
KHMM
Posedujem doticni pioneer vec 14 meseci i do sada sam imao 20-tak puklih diskova al nebitno za moje sadasnje pitanje tj. muku. Elem sta se desava?
Veceras sam instalirao Dirt i test drive unlimited i posle toga reko da narezem neki dvd, kad ono cim ubacim prazan DVD u trenutku kada ga procita odradi EJECT :wall: WTF???? :wall: ajde reko mozda ne valja disk (mada Verbatim +R nikada nije pravio probleme ali nikad) ponovo ja ubacim dirt instant eject, test drive takodje, tu mi se nasao i neki princo dvd 4x medjutim isto.
Restartujem komp, opet ista prica cim ubacim prazan DVD u trenutku kada ga procita odradi EJECT!!!!!! Tu sam vec pomislio da je nesto do windows-a ali posto imam i usb fioku nakacim nanjega i dok je komp ugasen odradin switch on ubacim dvd -> EJECT
e tada sam upao u tezak bedak ajte ljudi pomagajte ko boga Vas molim!!!!
masina je iz podpisa, winsp2 etho may update , na racunaru imam i nero i alcohol (ne znam dal to ima neke veze, bar do sada nije imalo:trust: )
Posedujem doticni pioneer vec 14 meseci i do sada sam imao 20-tak puklih diskova al nebitno za moje sadasnje pitanje tj. muku. Elem sta se desava?
Veceras sam instalirao Dirt i test drive unlimited i posle toga reko da narezem neki dvd, kad ono cim ubacim prazan DVD u trenutku kada ga procita odradi EJECT :wall: WTF???? :wall: ajde reko mozda ne valja disk (mada Verbatim +R nikada nije pravio probleme ali nikad) ponovo ja ubacim dirt instant eject, test drive takodje, tu mi se nasao i neki princo dvd 4x medjutim isto.
Restartujem komp, opet ista prica cim ubacim prazan DVD u trenutku kada ga procita odradi EJECT!!!!!! Tu sam vec pomislio da je nesto do windows-a ali posto imam i usb fioku nakacim nanjega i dok je komp ugasen odradin switch on ubacim dvd -> EJECT
e tada sam upao u tezak bedak ajte ljudi pomagajte ko boga Vas molim!!!!
masina je iz podpisa, winsp2 etho may update , na racunaru imam i nero i alcohol (ne znam dal to ima neke veze, bar do sada nije imalo:trust: )