Šta je novo?

Problem :S

Ko zna sta se desilo sa sistemom, do virusa nije. Nesto je puklo a sta...

pa nista, sve iz pocetka :)
hvala vam puno na pomoci. pozz

Da se nastavim na ovu temu. Ovde na poslu imam XP. Isto mi se explorer zarazio, tj. obrisao. A nije samo to problem, sad ne mogu ni jedan exe fajl da pokrenem. Čak i antivirus mi je obrisao (AVG). Ima li tu neke pomoći. Ne mogu ni system restore da pokrenem, čak ni u registry da uđem.

Najverovatnije ni task manager ne mozes da pokrenes, jel tako.
Pokreni DDS alat imas uputstvo na prvoj strani, pa mi postavi log da vidim o cemu se radi. Mada 100% sam ubedjen da si zakacio Sality.

Task manager mogu otvoriti, ali iz njega ne mogu ništa novo pokrenuti.

Ne mogu pokrenuti ta removal tool, nikakav izvršni fajl ne mogu porenuti. Skenirao sam sa avira rescue diskom i ništa nema

Probaj da ga pokrenes u safe mode.
Iz logova ne mogu da vidim nista. Da je Sality video bi se u logu.
AVG ti je aktivan, zasto je ubagovao ne znam. Moras da nadjes nacin da ga deinstaliras.

AVG sam ja pokrenuo, neće da se pokrene sa win-om ali ga mogu pokrenuti i radi, isto kao i total commander. Otvaram ih tako što kad kliknem na šortkat, pita me sa kojim programom da pokrene, i ja samo nađem avg i to je to. sad ću probati iz safe moda

U sfe modu mi pokreće programe, čak mogu ući i u control panel, ali ojaj program neće da mi ukloni avg

Uspeo sam da instaliram Avast, i skinuo sam AVG, pokrenuo sam boot time, dok sam bio na poslu, našao je samo da je daemon tools zaražen, za ceo log javljam u ponedeljak kad vidim šta se desilo.

Ja imam novi problem, kada upalim komp i ucita sve i dodje i treba da mi s epojave ikonice iskoci mi ovo

i moram da kliknem jedno 20 puta da bi se ukljucilo potpuno...

imas problem sa .dll-om za theme. Skini uxthemepatcher za win 7 pa probaj da instaliras novi .dll

Nazad
Vrh Dno