Šta je novo?

Problem s netom, večeras

i meni je juce od posle podne bilo problema, cak se i benchforum jedva otvarao...
sad je sve ok
vektor kablovski

I kod mene sbb na poslu radi kako treba danas i unazad isto tako.

Cekaj, imaju 00-24 h podrsku ?
Ako imaju, bas lepo.

Meni se veceras sezam adsl raspada, net se vuce, youtube, igre, pingovi ka evropi uzasni

Meni isto, samo sto je u pitanu telekom adsl, sve ocajno radi.

Takodje, net uzasno koliko puko.. Izgleda u celoj Srbiji jer sam proverio sa drugom iz drugog grada i kod njega takodje. Ping i igrice nedaj boze, stalno disconect itd..

Hajde pisite ako znate zasto se ovo desava i kada ce da se resi!!

pozz

Orion ADSL. Isto očajno radi danas.

Meni normalno radi Telekom ADSL

ispravka: torrent radi normalno a ostalo ocaj

Poslednja izmena:
yt neupotrebljiv

evo sta ostade od 2 mbps
1274388487.png

i bench se vuce ko na 33600

Orion adsl, uzasno radi vec nekih 4-5h jedva izvlaci 40KB/s, ping preko 150ms :wall:

Nesto se opasno lose desava :(

6M Paket kopernikus, kablovski net
Upload izgleda dobro, download i ping ocajno

Sve zivo lose radi, youtube, forum...

Poslednja izmena:
Isti problem. Svi serveri na speedtestu uzas, osim Niskog Exe Net-a. Download van speedtest-a uzasan, isto kao i ping u igrama.

Edit: Sada je i Beograd speedtest server proradio kako treba. Ali ostalo, uzas zivi.

Poslednja izmena:
do ponoci je net bio uzasan za koriscenje, ali sada je izgleda sve doslo u na svoje mesto.

1274540758.png

Ja nocu imam problema ponekad sa SBB-om i cable lampicom, upstream non stop radi renging i tek nakon 5-6 restarta proradi (sto je nekih 30min do sat),.... nocas mi isto nije radio net od 12am do nekih 1am a takodje i juce ali e to kao bilo globalno u NSu, tehnicka podrska se posle 10PM javlja iz BG-a pa tako da nemogu puno pomoci, ako zovem u toku dana kazu da je signal OK, iako su mi neki parametri dosta losi, nocas sam prijavio problem pa cu bas da vidim jel ce doci da rese

downstream power level mi je -13dBmV (ovo je dosta lose jer treba da bude od -10 do 10, idealno 0) a SNR je 33dB dok je upstream power level 50dBmV, zgrada je nova i ja ocekujem da parametri budu idealni jer je nova instalacija a ne ovako :(

Ceo dan Telekom adsl je ocajno radio.
Tek sad normalno radi.
Sta se to desilo, tornado u mrezi?

Izgleda da nikada necemo saznati...

Ono od juce se i danas nastavlja, net radi katastrofalno, Telekom aDSL. Vuce se Youtube 360p.
Najgore sto ne mogu iz nekog razloga da instaliram videoaccelerator...

Ja moram da pohvalim SBB, zvao ih nocas u 2AM detaljno opisao problem i signal (dobio BG i rekao da me ovi iz NS ignorisu sa izjavom da mi je signal OK), danas dosli sa instrumentima izbacili jednan spliter iz zida i sam je signal idealan :)

Danas ocajno. Internet se stalno gasi, youtube neupotrebljiv nemoze ni 240p da ucitava

Po milioniti put. Nemojte da vam reper za proveru linka i kvalitet istog bude superoptereceni yt. Milion video klipova se uploaduje, milijadru se strimuje i jos 200000 se encoduje, sve u isto vreme. Odaberite neki rastereceniji server pa poredite kvalitet i odziv sa drugarima. Ovo je vec mazohizam da svaki drugi korisnik se zali kako mu ne radi yt .

Nazad
Vrh Dno