Šta je novo?

Problem rez. sa 3650

• Začetnik teme Začetnik teme smile
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

smile

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2000
Poena
619
Imam asus 3650 512 MB DDR2. Isprobao sam zadnjih 5 drajvera i nikako ne mogu da dobijem 1680x1050 rezoluciju. Nudi mi sve ostale rezolucije ali tu nikako. Jel imao neko slican problem?

Koji monitor imas(tacna oznaka) tj. koliko inca?

Philips 200VW8, 20 inca, 1680x1050. Ma instaliram njegove drajvere ali neda tu rezoluciju. Na prethodnoj 3870 je sve bilo ok.

Jel' si probao da promenis rez. iz Display Properties ili iz Catalyst Control Centra?

Sve sam probao i nevredi, i onda mi proradi kliker posle 10 dana da promenim dvi izlaz iz kartice i resim problem. Koja glupost ali kada ti ne padne napamet tako je.
Hvala na pomoci.
Pozdrav,
smile.

Ja imam sličan problem sa integrušom 3200. Imam monitor BenQ 24" rezolucije 1920x1200. Problem se ogledao u tome kad postavim native rezoluciju posle određenog vremena (uđem u neku igru) razvuče mi desktop van okvira ekrana te moram da prebacim nižu rezoluciju pa onda da vratim na native. Sad više i ne mogu da uključim native rezoluciju. Koristim drajvere koje sam dobio uz matičnu ploču. Sličan problem sam imao i ranije sa ATI X550 koja je pravila sličan problem (druga ploča i procesor bili u pitanju). Problem se ogleda i u tome da kada pokrenem računar, a monitor nije uključen, dođe do promene rezolucije. Da li možda treba da instaliram drajver od monitora?

Nazad
Vrh Dno