Šta je novo?

problem reconnect router adsl

Mozda neko pomogne pa da se nadovezem na temu da ne otvaram novu. Imam slican problem ali nije menjanje ip adrese nego konstantno resetovanje rutera Huawei EchoLife HG520s desi se da se u toku dana resetuje jedno 15-20 puta, nekad na svakih sat vremena, nekad se desi da odjednom se resetuje uzastopno 3-4 puta, iz telekoma su promenili jedno 4 komada i sa svakim isti problem.

Pa ne znam,probaj da je obrises pa da skines poslednju verziju sa sajta i da je ponovo instaliras.Takodej probaj i USD,ne isntalira se i prilicno je jednostavan a moze da ti resi problem.
Poz

Meni cryptload odlično radi u Visti. Potrebno mu je ubaciti skriptu za HG510 kako bi ga resetovao po potrebi i to radi perfektno. Mogu večeras da je okačim ako se ne snađeš u međuvremenu. Skinuo sam je sa sajta koji su mi preporučili ovde na benchu, postoji ogromna baza rutera i nekoliko skripti za baš ovaj model.

Nalazi se na cryptload sajtu :) izaberi EchoLife HG510V100R001C05B028_TELEKOM.A2pB021a.d16f pod CLR DATABASE.

Mozes skriptu i sam da napravis. Imas na Cryptload sajtu uputstvo kako se to radi. Meni sa TP linkom nije htela da radi nijedna skripta koju sam tamo skidao pa sam na kraju sam napravio.

Nazad
Vrh Dno