Šta je novo?

Problem prilikom instalacije Vegas videa

Bergman

Čuven
Učlanjen(a)
12.02.2003
Poena
601
Posle trocasovnog skidanja programa Vegas video 5 (41,3 Mb) i ushicenja iscekujuci momenat instaliranja i pocetaka rada docekalo me je neugodno iznenadjenje. Naime nakon pocetka instalacije aplikacije vegas 5 (ekstenzija je Sony self-Extracting Packager) dobijam poruku sledece sadrzine:
Sony self extractor
"Unable to write to the temp directory in C:\Dokuments and ...\ local Settings\Temp\.
Check that you have write access to this directory."

Molim za odgovor i pomoc.

Hvala.

Mozda ovo nije resenje tvog problema, ali pre instalacije Vegasa 5-ice moras da instaliras i .NET fix koji je tezak ~25 Mb. Tacnije Microsoft .NET Frameworks 1.1. Trebalo bi da se dobija na instalacionom disku, ali posto si ti skidao sa net-a, ne znam sta da ti kazem.

Ma garantovano moras da skidas ponovo. Nesto se "ostetilo" u downloadu.
Koliko se puta to meni desilo sa raznim programima.

I moras da imas i .NET Frameworks 1.1, kao sto ti kaze covek. Bez njega nema instalacije.

Ne znam gde zivis, ali ako si blizu vozdovca, javi mi se na PM, pa mozda mogu nesto da ti pomogne.

Hvala momci na pomoci.
Izgleda nema druge, novi download Vegas-a ne gine.

Skinuo sam i .NET Frameworks 1.1 i instalirao.

Sada krecem sa downloadim Vegas videa.

Pozdrav
Valjevac

pa ne trreba ti .NET Frameworks 1.1

krenes sa instalacijom sa vegasom i kad zatrazi skidanje .NET Frameworks 1.1 ti prekines instalaciju odes u direktoriju \program files\Sony Setup\Vegas 5.0 i pokrenes ne setup.exe vec vegas5.msi 🙂

Nazad
Vrh Dno