Šta je novo?

Problem pri instaliranju BLITZKRIEG-a

killer

Čuven
Učlanjen(a)
17.06.2002
Poena
604
Zna li neko u cemu je problem pri instaliranju cd2 pomenute igre i dali neko zna neko resenje?
Probao sam sve moguce varijante od iskljucivanja anti virus programa do presnimavanja instalacije na HDD, cak sam probao i da instaliram iz Safe mode-a ali nista. Inace imam XP.
Ako neko zna odgovor bio bih mu jako zahvalan.

Imao sam isti problem!!! Pri instaliranju cd2 cheka se, cheka, cheka i ne docheka! Razmislio pa pravio virtual sa 100 programa a ono isto. Razmislio malo bolje pa dluchio da ne kidam zivce sa jednom obicnom strategijom (lisica i grozdje) i polomio disk u delice. Topla preporuka :)

Jesi li probao da te cd-ove koje imas instaliras na nekoj drugoj masini?Inace ne preporucujem lomljenje cd-ova jer je igra odlicna

vidis nije mi palo napamet ali i pored toga nece na mojoj makini a isto tako znam da su mnogi imali isti problem, u sustini je "greska" u pakovanju drugog cd-a ali verovatno da ima resenje posto se narod naveliko igra :)), cak sam probao da spustim i brzinu citanja cd-a ali nista.

Ajmo mudri ljudi koji poseduju ovu igru da se jave na PP!

Jel moguce da miko na forumu nezna resenje ili vas mrzi da odgovorite?

Ja jedino da te ponudim mojim drugim diskom koji provereno radi

Hvala ali sam daleko :))) a neverujem da si na direct connect-u pa da skinem nekako od tebe, u svakom slucaju hvala

Pa shta ako si daleko! Nek je URGH recne i poshalje poshtom!

Necu bre coveka da izlazem trosku :) jer verovatno ima laksi nacin samo da neko kaze resenje.

Nazad
Vrh Dno