Šta je novo?

Problem pri instalaciji WXP

Ajax

Čuven
Učlanjen(a)
14.12.2002
Poena
604
...Do pre par dana je sve radilo kako treba...
Posto sam imao instaliranu gomilu nepotrebnog SW-a, pocnem novu instalaciju WXP-a. Izadjem iz sobe da smutim ness, vracam se a komp ugasen?!? Ja da ga upalim, NISTA!!! Otvorim, bla bla, proverim kontakte, izvadi stavi, upalim - radi! :trust:

Pocnem novu instalaciju, pocne nesto da smrdi!!! :mad:
Ugasim, otvorim, otvorim napajanje, jedan kondenzator (bar mislim da je kondenzator, malo narandzasto sa dve noge, u stvari, izliveno u tu prljavo narandzastu masu) iscureo (nesto braon pomesano sa kalajem). :S:

Zamenim napajanje, uzmem neko loodilo sa ogromnim ventilatorom sa donje strane...pocnem instalaciju wxp-a na formatiranu particiju, kad pri kopiranju fajlova pocne da prijavljuje greske (File d3d700.dll on the HDD is not the same...) nesto slicno. Pritisnem enter da nastavi, i OK, pici dalje. :mad:

Medjutim, kasnije u radu, Win pocne da prijavljuje razne greske. Popizdim i pocnem novu instalaciju, opet isto. Proverim CD (Original XP w SP1), sve ok. Pokusam sa kopijom diska koju sam napravio sa originala dok je bio nov, ISTO!!! :crash:

Pokusam sa drugim CD drive-om, i dalje isto!!! :wall:

Po-otkacinjem sve komponente, osim VGA i memorije, ISTO!!! :bottle:

Na kraju, posle 99 instalacije, slucajno ne prijavi gresku pri instalaciji... :trust:

Ne bude meni dosta, instaliram ja ponovo (da vidim sta ce da bude) opet prijavi gresku!!! :p

I tako ja poludim i za malo razbijem comp. :crash:

Izvinjavam se ako sam smorio svojom tuznom pricom, ali, da li se nekome desavalo nesto slicno i kako je to otklonio?

Da li je mozda crk'o CPU ili MB, ili mozda ne valja napajanje....

U svakom slucaju hvala!!!

Zvuci ludilo!!!!!!!!!!!!! Neznam dali ce ti pomoci, ja sam imao probleme sa instalacijom wina kada sam nafrizirao mak u biosu. Probaj default u bios pa ako uspe, sve instaliras i onda podesis bios.

Treba da stavis ovaj thread u Maticne ploce,Procesori jer mi ovo lici na problem CPU,MEM,MB.Cim je tu nesto gorelo moze svasta da bude.Probaj da testiras malo HW da vidis kako stoje stvari.

Instalirao sam sa reserovanim BIOS-om, i za sada sve radi.

Nisam bas voljan da dalje experimentisem. Kad crkne govedo, bacicu ga!

Mada, steta, ima unutra par dobrih komada.

U svakom slucaju hvala.

Nazad
Vrh Dno