Šta je novo?

Problem prebacivanja podataka sa iPhone 6 na iPhone 7

vukota

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Hteo sam da prebacim podatke sa 6 na full novi iPhone7, prosta stvar koju sam uradio pre toga X puta na svim iPhonovima.

Ok,uradio sam backup na iCloud-u stare 6, krenuo da formiram 7, prosao odabir jezika, zemlje, konfiguracije otiska,....i kada sam dosao do stepa da uradim prebacivanje podataka ukucao sam moj ID email i password, prihvatio je to i kada sam izabrao koji iCoud backup hocu da prebacim (onaj koji sam uradio pre 5 min) dolazim do problema! Na sledecem koraku mi kaze "Ukucaj password za ID email koji koristis u Apple Store i pojavljuje mi neki potpuno NEPOZNAT ID email koji nema veze samnom, kliknuo sam "preskoci taj korak", okrenuo je stranu i ponovo pojavio sledeci nepoznat email (razlicit od prethodnog) i trazio mi password za njega i tako mi je pojavljivao 7 razlicitih nepoznatih mailova dok nisam odustao od prebacivanja podataka. Na Apple Store sam koristio iskljucivo jedan email i svi ti mailovi nemaju veze samnom!

Pitam: Zasto mi pojavljuje te nepoznate ID emailove koje nikada nisam video i kako da uradim prebacivanje? Nisam bas neki ekspert ali da je moguce da su pri preuzimanju aplikacija uleteli neki spy mailovi?

Hvala unapred

Probaj da uradis backup sestice na PC preko itunes-a, imas opciju kad povezes telefon, prije toga aktiviraj sedmicu bez backup-a pa je potom povezi na itunes i prebaci zadnji backup sa PC-a.

Vrh Dno