Šta je novo?

Problem posle ubacivanja memorije

codefxx

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
05.04.2008
Poena
169
Znaci resio ja da se ponovim i uzmem 2gb memorije. I ja ubacio memoriju a vec sam imao 1gb i stavio jos 2gb i kad ono komp se resetuje i sad mi neda da overklokujem procesor???

Ploca: Gigabyte G33-M-S2L
Memorija: 1gb Elixir 2gb Apacer
Procesor: Intel E2200
Napajanje: LcPower gp 6550 v.2 550w

I sta sad da radim da bih mogao da overklokujem procesor, i da na ulasku u bios mi pominje da memorija radi u flex modu za memoriju. Pomagajte molim vas, stvarno ne znam sta vise da pokusam.....Hvala Izvinjavam se na duplom postu ali sam morao jer sam pogresio gde treba da stavim, post.

Cak i kad stavim memoriju nece da radi overklok, sta da radim...?:wave:

Ok, izgleda da sebi odgovaram na postove :) No izgleda da je do biosa, znam da memorija nije vrhunska ali ipak bi trebala da dozvoli procesoru da se overklokuje, kako sam resio problem?

Pa skinuo sam easy tune 5 pro pa lepo iz windowsa sam overklokovao do 2.8ghz, sve preko brljavi? No ipak mislim da je do biosa, jer cim moze da se klokne softwerski onda bi trebalo da je do biosa. Neki predlog?

prodas to djubre od memorije i kupish ocz ili geil ili kingston...
i to iste module...

Ja imam Kingston-a, pa ne radi kako treba :) I to HyperX 1066 i to debelo placen tad :) ali podrzavam kupovinu "kvalitetnih" delova i dalje ;)

A, da, ovo sam zaboravio da napisem malocas pa da dodam. Zovi nekog drugara pa probajte sa njegovim modulima da vidis da li radi kako treba. Ako radi, onda bar znas da je do tvojih modula, ako ne onda trazi dalje...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno