Šta je novo?

problem posle flesovanja ati 4850

aleksa 77

Cenjen
Učlanjen(a)
29.04.2012
Poena
154
imam problem posle flesovanja biosa na 4850 desilo se to da grafika radi u 2d okruzenju ali bilokoju aplikaciju u 3d okruzenju da pokrenem nece da radi i jos sto je najgore neprepoznaje je vise kao ati 4850 nego kao standard video card cak i u dosu je nevidi jel ima neko resnje za ovaj problem

Jesi dobar bios koristio?
Vrati originalni bios!

ocu ja da ga vratim imam ga sacuvanog ali mi ni winflash neprepoznaje vise tu karticu kao ati

kad bi ga u dosu nasao atiflash onda bi mu vratio bios ali ga nevidi uopste

Prepisi ovde oznaku sa graficke. Ovaj SS sto si postavio ne znaci skoro nista.
GPU F779 😀
Inace ide atiflash -i, trebalo bi ti prijavi postojecu grafiku.

grafika je gv-r485-512-b vec sam par puta flesovo bios i uvek je dobro radila a zadni put se nesto desilo pa se zaglupila probao sam i to u biosu sa atiflash - i i sa atiflash - ai ali nista prepoznaje mi samo jednu grafiku a drugu nista kao da je mrtva a radi super u 2d okruzenju

skenirao sam kompjuter i vdeo da mi je grafika zakljucana to jes enejblovana sta da uradim imali neko neki savet

Da nebi brljao sistem,tu grafiku sto ti prepoznaje iscupaj i ostavi ovu koju si flashovao.
Na nju nakaci monitor jer ti svakako imas video izlaz tj sliku.
Skini originalni bios odavde i iz dosa
idi na forsiran bios.Cini mi se da je komanda ATIFLASH -f -p 0 .Trebalo bi da ti resi problem.

Jednostavno si upucao grafiku losim biosem i sad je zabagovala ali problem moze da se resi.

Poslednja izmena:
komanda je dobra ali zar nije na kraju 1 , ukoliko flešuje drugu krosfajer karticu ?

Nazad
Vrh Dno