Šta je novo?

problem pocev od prvog ekrana pa nadalje

Maksim Gorki

Slavan
Učlanjen(a)
23.08.2007
Poena
320
Problem je sledeci...
Igao sam fudbal menadzer. Odjednom su mi sve sve boje izmesale. Ugasio sam komp, malo sacekao i onda ponovo upalio. I tada krece problem...
Kod onog prvog ekrana na kome ispisuje osnovne komponente (tip procesora, kolicnu memorije) sve je debilno... Umesto slova, sve mi je ispisano nekim nepostojecim jezikom, tj. tu su sve neki simboli ( a nema ni 2 ista). Nema sanse da udjem u bios, ili da idem na safe mod, iz istog razloga.... Kada odradi to osnovno ucitavanje ( a ne uradi ga svaki put), i dodje do windowsa tada monitor pocne da mi se pali i gasi, i tako... Takodje, dok je sve bilo kako treba digne mi sistem za oko 1 min, a sada mu do win-a treba par minuta. Probao sam u windowsu da udjem u device managment, ali bezuspesno... Ima li neko ideju sta da radim?
Evo sta sam ja sve probao:
1) vadio graficku i vracao
2) vadio bateriju sa ploce
3) vadio i vracao ram
Konfiguracija je iz profila, bez ikakvog overkloka. Takodje, nisam skoro instalirao niti brisao nikakve programe. Ne veruem ni da je virus jer mi komp ni jedan flash nije video sigurno vec 1 mesec...

Hvala svima na cimanju

Crkla graficka. Nista vise. Baci je i kupi drugu jer popravke nema.

OK hvala....
Mada mene malo brine i napajanje, posto je kod mene na Karaburmi losa struja... Da li je dobra ideja da ga nosim u neki servis (i koji) posto imam ispite ovih dana pa se nebi bas sa time cimao....

Za servis zbog pravila forum javite na pm (najbolje bi bilo kada bi bio negde u blizini, posto nemam auto)

Ne znam šta bi rešio nošenjem napajanja u servis ako ti je grafička crkla? Promeni grafičku i rešio si problem...

Nisam ni mislio da nosim samo napajanje, vec celu konfiguraciju. Mrzi me da se bakcem sa time sada kada su mi ispiti...

Vrh Dno