Vladimir2101
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.01.2018
- Poena
- 95
Pozdrav, od juče imam problem sa računarom. Nešto je brljavio i restartovao sam ga medjutim nakon restarta se pokrene (zavrti ventove) ali ne baca sliku. VGA debug led svetli na matičnoj. Pokušavao sam sve i svašta.. od vadjenja baterija i restartovanja preko 2 pina, vadjenje grafičke pa suvi boot par puta bez integrisane (integrisanu nemam), pokušavao da iskopčam samo nvme a da ostavim sve hddove ostale, sve hddove i nvme iskopčao, povadio sve stikove rama i pokušavao sa svakim ponaosob, kombinovao 8pinac kao 6 sa jedne grane i 2 sa druge..
Reko ajde do grafičke je..
Kupim juče GTX 1070 TI, pokušam sa njom i opet neće(vraćena je vlasniku jer smo se dogovorili tako..). Uzmem od drugara sad GPU i opet neće..
Po netu gledam malo i ima par koraka u biosu da odradim koji bi možda možda rešili ovo, ali nikako da dodjem do biosa.
Ryzen 5 2600
4x8GB Corsair LPX
Strix GTX 1070
B450M Bazooka V2
Pre par dana sam odradio Windows 11 i na netu ljudi povezuju problem sa tim, ne znam..
Neki period pre toga sam ugasio Secure Boot opciju, ne sećam se sad ni zašto
Reko ajde do grafičke je..
Kupim juče GTX 1070 TI, pokušam sa njom i opet neće(vraćena je vlasniku jer smo se dogovorili tako..). Uzmem od drugara sad GPU i opet neće..
Po netu gledam malo i ima par koraka u biosu da odradim koji bi možda možda rešili ovo, ali nikako da dodjem do biosa.
Ryzen 5 2600
4x8GB Corsair LPX
Strix GTX 1070
B450M Bazooka V2
Pre par dana sam odradio Windows 11 i na netu ljudi povezuju problem sa tim, ne znam..
Neki period pre toga sam ugasio Secure Boot opciju, ne sećam se sad ni zašto