Šta je novo?

problem particije

pilauda

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
775
Moja oprema  
CPU & Cooler
7800x3D & Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650M Aorus Elite AX
RAM
2 x 16GB DDR5 Kingston 6000 CL30
GPU
MSI RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
Storage
Samsung 990 pro 2TB , Silicon Power 2TB
Zvuk
Edifier R1700BT
PSU
FSP Hydro G PRO 1000W ATX3.0
Kućište
CoolerMaster MasterBox TD500 MESH
Monitor
Gigabyte 27'' AORUS FO27Q2 OLED
Miš & tastatura
Scyrox V8, Razer Ornata V3
Ostale periferije
Xbox Series X
Laptop
HP 15s-eq2083nm
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
znaci imam 2 particije na hard disku C, i E sto me strasno iritira zato sto mi je DVD oznacen kao D, sad mene interesuje kako ja to mogu da promenim znaci da mi D (DVD-CD-ROM kako god) bude E a E, D....znaci druga particija i cd rom da zamene imena

hvala

Disk Menagement, pa tamo za CD ROM desni klik, idi na Change Drave Latter ..., daj mu npr X a onda idi desni klik na E i preimenuj ga na isti nacin u D. Zatim za CD ROM isto tako promeni da bude E

hvala uspeo sam....

da ne otvaram temu novu jos jedno pitanje.....posto je ovaj kompjuter kupljen polovan tako da je win instalirao drugi covek koji je komp nazvao po njegovom imenu tako da svuda na svim folderima i dokumentima pise njegovo ime....ja vas pitam da li je to moguce promeniti u globalu a ne jedan po jedan......

kada udjem u my computer sve je u redu sa particijama, vidi lepo c i d, ali kad udjem u total cmd vidim c, d i e particiju kojoj sam promenio ime, E particija prikazuje identicne podatke kao na D particiji, da li je moguce nekako ukloniti E particiju iz total cmd da je ne vidi

untitled231.jpg

sve je u redu, trebao mu je jedan restart da se sve sredi, hvala svima

Nazad
Vrh Dno