Šta je novo?

Problem Online Databaze

Elm1r

Zapažen
Učlanjen(a)
22.09.2024
Poena
1
Postovanje Napravio Sam Html Css JS Login Info I Stavio napravio sam Lokalnu databazu radilo je sve okej, Posle toga hteo sam da napravim online databazu nije nikako htelo da radi ako neko moze mi pomoci hvala puno <3

Šta to znači online, koja baza je u pitanju, šta ne radi, jel su pravilno podešeni kredencijali, malo više podataka ne bi bilo na odmet.

Šta to znači online, koja baza je u pitanju, šta ne radi, jel su pravilno podešeni kredencijali, malo više podataka ne bi bilo na odmet.
Hteo sam da napravim login info da uzmem host stavim source sve to probao sam da podesim na host databazu i nije nikako radilo

Koju bazu koristiš odnosno koju bazu host podržava ? I šta konkretno ne radi, nemaš konekciju ka bazi ili nešto drugo ?

Koju bazu koristiš odnosno koju bazu host podržava ? I šta konkretno ne radi, nemaš konekciju ka bazi ili nešto drugo ?
imam sve konekciju i sve ali kad konfigurujem bazu i sejviram sve kad upalim login info ne radi mi da registrujem imena ni nista...

Uuuuu оvo će biti zabavno :)
Elm1r, moraš da daš sve podatke koji ti padnu na pamet (osim lozinke) oko toga šta si, kako i u čemu radio, kao i gde je "online" baza i da li taj host podržava to u čemu si ti radio, inače ti ni baba Vanga ne može pomoći.

Verovatno konekcija sa bazom ne postoji, ali kao sto rekose, treba vise detalja.

1. Koji hosting?
2. Koja baza?
3. Koja greska? (inspect elements, network tab, tu bi trebalo evenutalno da imas neku gresku)

U prethodna dva posta je sve lepo napisano, malo su konfuzni postovi korisnika @Elm1r , ako je i kod takav onda nije cudo sto ne radi :)

Napravio sam databazu koja na mom kompjuteru znaci lokalno radi. Kada pokusam da radi na nekom hostu (nije placen) ne mogu je povezati. Ja bih sve fajlove poslao nekome da ako moze mi pomoci da je povezem online(najverovatnije je greska u kodu koji sam nasao na webu). Hteo bih znaci da se databazi pristupa preko web znaci bilo gde. Moze i neki tutorijal koji sigurno radi ili kod koji radi posto mozda ovi online nisu u redu. Da napomenem ja sam pocetnik u programiranju.

EDIT ne mogu da postam 2 teme iste

Elm1r....
Lepo smo te pitali i nismo dobili odgovarajući odgovor.
Databaza (kako ih ti zoveš) ima više vrsta. Takođe načina (softvera) kojim se povezuje na bazu ima više vrsta. Hostovi (besplatni i plaćeni) isto navode koju vrstu baze pružaju i sa kojim načinom pristupa. Mi nismo vidoviti (zasad) pa da znamo šta si ti i kako radio, zato ti tražimo sve podatke koje možeš da daš. Ako je "napravio sam databazu" sve što možeš da kažeš, niko ti ne može pomoći.

Gde hostujes to ? I vidis da nemas konekciju ka bazi, napisao si u nekom postu da imas. Pusti link gde hostujea i zakaci taj tvoj projekat na github pa podeli link pa da vidimo sta se desava.

Gde hostujes to ? I vidis da nemas konekciju ka bazi, napisao si u nekom postu da imas. Pusti link gde hostujea i zakaci taj tvoj projekat na github pa podeli link pa da vidimo sta se desava.
Cim Skupim Sve Podatke Postujem projekat na github saljem ti link

Postuj link ovde, neka svi vide, neko će već pomoći. Ako imaš konfiguracionih fajlova sa osetljivim podacima, stavi u gitignore. I još jednom, gde hostuješ taj tvoj projekat ?

@Elm1r Ukoliko ne okačiš informacije koje su ti članovi foruma već 10 puta tražili, tema ide pod katanac, a ti potraži pomoć na nekom drugom mestu. Nećemo se igrati nagađanja.

Nazad
Vrh Dno