Šta je novo?

problem oko wirellesa ili ps POMOC HITNO

drsare

Slavan
Učlanjen(a)
29.03.2007
Poena
301
Stavio sam wirelles pre 2 dana i desava mi se nesto cudno sa kompom kad skidam nesto recimo neki veci program on mi zablokira ceo komp i onda moram da ga resetujem, il kada otvara neku stranicu isto zablokira.To je sve pocelo da se desava od kada sam stavio wirelles da li je to do njega ili do mog kompa? Molim vas pomozite!!!!!!!!!

Tesko da je to do kompa...El imas AP ili ne?Koja kartica?

sta je ap a kartica je tp-link
model tl-wn550g/tl-wn551g

TP-Link 551G je WLAN kartica i zna da bude problematicna na nekim plocama.
Ja sam ovaj slucaj nasumicnog zaglavljivanja i resetovanja imao na dve ASUS P4 ploce sa VIA cipsetom ( cini mi se da je oznaka P4V8X-X ).
TP-Link smo zamenili sa Gigabyte GN-WP01-GS i radi bez problema.

@drsare
Pretrazi i druge forume i videces da je problem u neslaganju ploce i kartice.....

@drsare
AP = Access Point - sluzi ti za pojacavanje signala u slucaju da ti je kabal od antene do kompa duzi od 15 m...
@sasa022
Ja imam p4s8x-x mozda je ta :).

@drsare
Nadam se da ces uspesno resiti problem.

@_aKi_
Imas plocu sa SiS cipsetom.P4V8X-X je sa VIA.
Sta je Access Point (AP) uredjaj,kako radi itd..... postoji mnogo tema.

sasa022
hvala ti puno resio sa problem uzeo sam novu karticu asus wl-138g v2 i extra radi hvala najlepse sto si mi pomogo da resim kvar

imam i ja takav problem maticna mi je kt4v slicna kao tvoja i ista kartica i sve sam probao dok nisam skontao da se ne trpe. samo sto ja ne mogu da zamenim karticu pa cu najverovatnije maticnu....:wall:

menjaj pod hitno, stavi jeftinu Gygabyte karticu i zavrsavas posao

i ja sam nekada ziveo u zabludi da je problem do neslaganja kartice sa plocom, ali onda sam skontao da je problem samo u kartici, te tp-link kartice su skoro svaka druga imale isti problem i uvoznik je lepo menjao svaku bez komentara...

Ja sam imao isti takav problem, kontaktirao Tp Link i oni su mi poslali nov drajver i od tada je sve lepo funkcionisalo.

Nazad
Vrh Dno