Jerry[NS]
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.04.2005
- Poena
- 319
Desava se i meni ovaj glupi problem,a nemogu da skontam oko cega je... :trust:
Neznam ni da li ovaj thread treba da stoji u ovoj sobi,no nebitno.
Komp mi se restartuje iz nevezanog razloga,bar 1-2 dnevno.
Radio sam prime 22h(test koji opterecuje cpu i memoriju) torture
Memtest sam radio oko 8h i sve je prosao bez greske.Procesor je radio na 2.6ghz pri 1.57v,a memorija je bila negde oko 235-240mhz neznam tacno(Kingmax Hardcore),znaci cak nije radila ni na svom defaultu.
Dakle sve testove je masina odradila bez gresaka,a opet ima restarta,samo se komp smrzne i cuje se skljoc i idemooo restart
Komp mi se restartuje samo u igrama,leadtek 6800gs radi na default taktovima i obicno pri restartu u pozadini radi winamp.Zvucna je Creative audigy 2 ,nesto mi je ona sumnjiva ovde :trust:
Neznam ni da li ovaj thread treba da stoji u ovoj sobi,no nebitno.
Komp mi se restartuje iz nevezanog razloga,bar 1-2 dnevno.
Radio sam prime 22h(test koji opterecuje cpu i memoriju) torture
Memtest sam radio oko 8h i sve je prosao bez greske.Procesor je radio na 2.6ghz pri 1.57v,a memorija je bila negde oko 235-240mhz neznam tacno(Kingmax Hardcore),znaci cak nije radila ni na svom defaultu.
Dakle sve testove je masina odradila bez gresaka,a opet ima restarta,samo se komp smrzne i cuje se skljoc i idemooo restart
Komp mi se restartuje samo u igrama,leadtek 6800gs radi na default taktovima i obicno pri restartu u pozadini radi winamp.Zvucna je Creative audigy 2 ,nesto mi je ona sumnjiva ovde :trust: