Šta je novo?

Problem oko prepoznavanja WIFI adaptera na laptopu

zNeXn

Cenjen
Učlanjen(a)
06.08.2013
Poena
159
Pozdrav,
pokusao sam da nadjem u ranijim temama ovaj problem ali bezuspesno.Naime posle reinstalacije windowsa (vise puta,jer je svaki put isto) kada pokusam da instaliram driver za wi fi kaze da je wi fi adapter mozda iskljucen,proverio sam i sve je ukljuceno i okej,ne prikazuje mi uopste u device manageru wi fi,samo LAN,pokusava sam i razlicite verzije drivera i sve bezuspesno.A takodje sam se uverio da je wi fi adapter ispravan tako sto je dosao sam od sebe jedan momenatn i posle restartovanja kompa opet isto.U pitanju je laptop Acer Aspire 5750G.

Ako ne nađeš rešenje, kupi tp link tl-wn772n...

Laptopovi imaju dugme ili hotkey kojim se pali/gasi wifi. Ukoliko si stavio klot Windows na taj laptop, možda ti nedostaju driveri kojima palis/gasis wifi.

Rekao si "svaki put" kad reistaliras windows. Kako si do sada resavao problem tako ga i ovaj put resi. Il ti odavno stoji taj problem?

Rekao si "svaki put" kad reistaliras windows. Kako si do sada resavao problem tako ga i ovaj put resi. Il ti odavno stoji taj problem?

Reinstalirao sam win. 3-4 puta za redom bas zbog tog problema,do sada se nije desavalo nista slicno...

Nemam tastaturu,koristim usb tastaturu :S:
Nema veze. Wifi se uklj/isklj na kombinaciju Fn i neki funkcijski taster ili na poseban taster. Bez drivera sa sajta proizvođača nećeš upaloti wifi.
Ima još jeda hack kojo možeš da pokusas.. Isključi punjač, izvadi bateriju, probaj da ga uključiš takvog, naravno nećeš uspeti ali će se ploča skroz isprazniti. Posle vrati bateriju i priključi punjač i proveri da li radi wifi.

Nema veze. Wifi se uklj/isklj na kombinaciju Fn i neki funkcijski taster ili na poseban taster. Bez drivera sa sajta proizvođača nećeš upaloti wifi.
Ima još jeda hack kojo možeš da pokusas.. Isključi punjač, izvadi bateriju, probaj da ga uključiš takvog, naravno nećeš uspeti ali će se ploča skroz isprazniti. Posle vrati bateriju i priključi punjač i proveri da li radi wifi.

Radi,ali samo dok ne odem u device manager > scan for hardware changes,onda se potpuno izgubi i vrati na isto,ili dok ne restartujem komp ponovo...

Mozda ri je mreza bacila kasiku. I to se desava daj slikaj je pa da kopamo drugu.

Vrh Dno