Šta je novo?

Problem oko podizanja Windows XP i graficke???

Doktor

Slavan
Učlanjen(a)
13.03.2006
Poena
360
Imam NVidia Gigabyte 7950 GT graficku. Sve je radilo kako treba mesec dana. Kada sam jednom ukljucio racunar posle toga, lepo podigne BIOS, i izbaci WINXP loggin ekran, znaci treba da ukucam pass ili samo da kliknem da bi se podigao WINXP. Lepo kliknem i onda krene loading i restartuje mi se komp, znaci samo crn ekran i u gornjem levom uglu krene da blinka pravougaonik Analog-Digital. Posle toga sam morao restart, pa jos jednom i opet mis e ponovilo, ali uspeo je da podigne WIN, ali je imao preko celog ekrana sve neke linije isprepletane, i onda sam opet morao restart i iz 3 puta je uspeo da podigne Win. Da li je problem u grafickoj kartici??? E da, kabal za napajanje graficke, pa onaj jedan mali kablic od struje se bio izvukao, pa sam ga nekako vratio u plasticni omotac i proradio je. Da ne zeza mozda to???

Poslednja izmena:
Pokusaj nista ne kosta

predpostavljam da nisi porobao da malo istestiras RAM,
zna on malo da pravi probleme slicne tvojim
pokusaj

Poslednja izmena:
Mozda je do tog kablica za napajanje... Imao sam slicnih problema sa grafickom - kada su mi nakon promene maticne ploce vratili komp iz servisa bio je isto kao kod tebe izvucen jedan od cetiri konektora (kablica), pa sam ja posle malo truda uspeo da ga namestim kako treba..

Uveri se da je kablic ukljucen u graficku, tj. da postoji kontakt izmedju ulaza za napajanje graficke i kablica - mozda si lepo stavio kablic u plastiku, ali ne daje dobar kontakt.. Meni je to resilo slican problem.

Nazad
Vrh Dno