Šta je novo?

Problem oko kablovskog interneta.POMOC!!!

lukasspro777

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2007
Poena
309
Sklopio sam ugovor sa Radijus Vektor kablovskim operaterom 28.11.,a ekipa mi je namestila modem 29.11.(prijavio sam se kablovski net Personal 512kbps).Sve su lepo povezali,ali imam problem sa konektovanjem modema.Ako znate,treba da non stop svetli lampica Power,PC i Cable,ali Cable lampica ne svetli vec 3+ sata,a ekipa je rekla da pocinje da svetli u roku od 5-60 minuta.Shta da radim?Probao sam sa resetovanjem modema kao shto su mi rekli u tehnickoj podrshci,ali nishta.Ako ne znate reshenje ovog problema,bar mi napishite moguc razlog za ovo!POMOZITE SHTO PRE!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::wall: :wall:

Re

This page provides the basic information about your cable modem.

Name
WebSTAR EPC2100R2

Modem Serial Number
210469592

Cable Modem MAC Address
00:1a:c3:6f:83:18

Hardware Version
2.1

Software Version
v2.0.2r1256-060303

Receive Power Level
-5.1 dBmV

Transmit Power Level
58.0 dBmV

Cable Modem Status
Not Synchronized
MODEM JE SCIENTIFIC ATHLANTA 2100

Ocigledno ti jos uvek nisu pustili signal. :S:

Re

Rekli su mi da u svakom sluchaju treba da svetli neprestano lampica CABLE,sto ona ne radi.VEC 6 SATI SE SMARAM OKO MODEMA!!:mad::mad::wall::wall:
Zvao sam tehnichku podrshku i kazu da je problem verovatno u stanu,pa shalju sutra ekipu za intervencije(VALJDA!:smoke:).Zna li neko kako da ispravim ovo u sluchaju da nije ovo do njih?

Treba da svetli a tebi trepce? :) Ako je tako onda ti nisu pustili signal, nista cudno. Nema razloga za paniku, treba njima vremena dok puste signal. Price kako pustaju u roku od 5-60 min. su samo price. Ja sam svojevremeno na SBB-u cekao nedeljama da mi zasvetli lampica. ;)

Poslednja izmena:
Moze da se desi da ti je signal na slab.
Ako ti nije neka preterana muka probaj da modem prikopcas sto blize mestu gde ulazi u objekat, tj pre bilo kakvog splitera.
Meni se desavalo prilikom seljakanja kompa po stanu negde bude slucaj da blinka cable dioda na modemu.

Vrh Dno