Šta je novo?

Problem oko instaliranja

GuruDexx

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2003
Poena
619
Vec dva dana pokusavam da instaliram WinXp ali mi nikako ne ide.
Posle prvog dela instalacije mi prijavi "Unable to load operation system".
Pokusavao sam sa drugim CD-om, probao sam na drugi HDD,
i nikako nece.
da li neko zna u cemu bi mogao da bude proble.

poz.

da to mi je palo na pamet, ali neznam kako to da izvedem, nemam DDR nego SDR, pa neznam nokog ko to ima da probam sa drugim modulima

poz.

Poslednja izmena:
GuruDexx je napisao(la):
da to mi je palo na pamet, ali neznam kako to da izvedem, nemam DDR nego SDR, pa neznam nokog ko to ima da probam sa drugim modulima

poz.
To je već tvoj problem. ;)

Skines memtest86 napravis flopi i testiras. ,)
Ne trebas nikog da pitas za novi modul prvo proveris ako ne radi kupis novi i zavrsis posao!!! :crash:

Poslednja izmena:
Jeste bilo do ram-a, i sredio sam u medjuvremenu.
Hvala u svakom slucaju!

poz.

macko72 je napisao(la):
Skines memtest86 napravis flopi i testiras. ,)
Ne trebas nikog da pitas za novi modul prvo proveris ako ne radi kupis novi i zavrsis posao!!! :crash:

Uopste ne mora da znaci da ce ovaj kao i mnostvo drugih programa da rese stvar (otkriju neispravan modul). Ja sam izvrteo i njega i jos par programa na Pentium 3 masini sa 2*256Mb i sve je kao proslo ok, samo Windows je brljavio kao lud.
Potom, iste module izvadim i odnesem u jednu stariju masinu, pa stavim jedan - radi masina. Stavim drugi - pisti ploca po ukljucenju. To mi je bio siguran znak da taj modul nije ispravan. Nikako se nije pokretao sistem sa njim u slotu. A na drugoj masini je prolazio i test i funkcionisao (dok ne prsne).

Vrh Dno