Šta je novo?

Problem oko instalacije NBA2003

• Začetnik teme Začetnik teme fazon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
F

fazon

Guest
Imam problem sa instalacijom ne moze da kopira fajl ( ubi.viv ) (u direktorijumu UBI)
ako hoci i rucno da ga kopiram ne vidi fajl.Ako neko ima da mi posalje samo fajl bio bih mu mnogo zahvalan.

Poslao...ali chisto sumnjam da ce to tako da funkcionishe...

Hajde posalji i meni ako ti nije tesko, imam slican problem.

blue je napisao(la):
Hajde posalji i meni ako ti nije tesko, imam slican problem.

Preko bencha ne mogu da ti shaljem mail (iskljuchio si valjda tu opciju), tako da ako hocesh fajl, poshalji mi email adresu na [email protected]

poz':wave;

imam isti problem sa tim fajlom.ako ga to rijesava posaljite mi na mail ubi.viv
hvala

Igra je super(mislim da je najbolja kosarka izdata od EA-a, tj ujedno najbolja koja postoji) mada su ga malo preterali sa tim blokadam i AU-ovima.

olfrud je napisao(la):
Igra je super(mislim da je najbolja kosarka izdata od EA-a, tj ujedno najbolja koja postoji) mada su ga malo preterali sa tim blokadam i AU-ovima.

Ma sve je ok, ali upravo te blokade...kad bloker "pandrkne" loptu, ista u 90% sluchajeva zavrshi na drugom kraju terena, osim kada bloker udari tzv. zakasnelu "bananu"... Jedini minus kod realistichnost ove, inache fenomenalne igre...

A jel ima igra multiplejer opciju? Trazio sam je svuda, ili sam corav ili je nema (osim igranja preko interneta).

smile je napisao(la):
A jel ima igra multiplejer opciju? Trazio sam je svuda, ili sam corav ili je nema (osim igranja preko interneta).

Probaj obe opcije tamo gde je opcija za internet igranje. Mislim da je ona "donja" opcija za mrezno igranje. Ja sam bash neko veche igrao kod drugara... I mi smo se malo tripovali dok nismo provalili!

Nazad
Vrh Dno