Šta je novo?

Problem Norton AV - WinXP

baltazar

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Ovo je stvarno iritantno. Kada poteram NAV 2002 da protrci kroz WinXP u poslednje vreme mi vraca poruku da ima neki problem. Isao sam scan po folderima i nasao da problem prave neka 4 fajla od po 895KB sa imenima tipa 0000026A i sl. koji se nalaze u C:/Documents and Settings/Moje ime/Local Settings/ Temp. Da li smem samo da ih obrisem jer mi napise da je problem izmedju aplikacija NAV.32.exe i ntdll.dll ?
Ko razume ovo molim da mi pomogne , LUDIM!
Hvala

Ukoliko su ti "00...26A" fajlovi stariji od par dana, a nalaze se u tvom Temp folderu ne bi trebalo da bude problema kad ih pobrises (vjerovatno zaostalo od neke instalacije)... Moguce i da su neki inficirani fajlovi...
Brisi u svakom slucaju ako su fajlovi stariji od par dana i ako nisu u pitanju neka podesavanja (Office i sl.) ili neki tekstualni log fajlovi...
ctp;

MA

Ama stariji su i od mesec dana, ali to nije onaj TEMP za svasta, nego neki iz mog licnog profila. Bojim se da tu nema nesto ozbiljno, pa kad ga obrisem da mi skurca ceo OS?🙁

BTW, neki Norton System Works sa sve antivirusom, mi sada prijavljuje pri instalaciji da ga prepoznaje kao beta verziju i bla bla nece da se aktivira za rad? Sta da mu radim?

Ima li neko crack ili sn (koji mi uopste i ne trazi pri instalaciji ) za Nortona 2002?

to je temp za svasta, u tvom licnom profilu. svaki korisnik ima poseban temp, kao i recimo kes za browser, favorite, mail, itd...

baltazar je napisao(la):
Ovo je stvarno iritantno. Kada poteram NAV 2002 da protrci kroz WinXP u poslednje vreme mi vraca poruku da ima neki problem. Isao sam scan po folderima i nasao da problem prave neka 4 fajla od po 895KB sa imenima tipa 0000026A i sl. koji se nalaze u C:/Documents and Settings/Moje ime/Local Settings/ Temp. Da li smem samo da ih obrisem jer mi napise da je problem izmedju aplikacija NAV.32.exe i ntdll.dll ?
Ko razume ovo molim da mi pomogne , LUDIM!
Hvala

Pa jedino razumem da nema nikakve veze sa WinXP-om!

Nazad
Vrh Dno