Znaci instalacija se odradi sasvim normalno sa (boot-abilnog diska) i kada pokusam da podignem sistem (dodje do boot screena sa Microsoft Windows logom) i nakon nekoliko sekundi zaglavi, znaci tak svaki put. plava traka pocene sa ucitavanjem i nakon nekoliko sekundi stane i zablokira. Pokusao sam i u Safe Modu ali ne vredi opet zaglavi...
Pokusao sam i sa drugim instalacionim diskom, ali ista prica kopiranje i insatalaciju odredi kako treba, ali zaglavi prilikom podizanja Win-a...
Pomislio sam da nije nesto u redu sa hardom ili CD-romom, ali 98 instalira, ucitava i sve radi bez problema ili sa XP-om ni makac.
Probao sam vise puta, formatirao ceo disk, i u FAT32 i NTFS formatu, ali ne vredi.
U cemu moze da bude problem?
Pokusao sam i sa drugim instalacionim diskom, ali ista prica kopiranje i insatalaciju odredi kako treba, ali zaglavi prilikom podizanja Win-a...
Pomislio sam da nije nesto u redu sa hardom ili CD-romom, ali 98 instalira, ucitava i sve radi bez problema ili sa XP-om ni makac.
Probao sam vise puta, formatirao ceo disk, i u FAT32 i NTFS formatu, ali ne vredi.
U cemu moze da bude problem?