Šta je novo?

problem na WINDOWS-u posle uvodjenja ADSL-a

japi

Slavan
Učlanjen(a)
30.08.2005
Poena
309
kada skidam Utorrentom fajlove i uopstekada sam duze vreme na net-u, stalno mi s pojavljuje poruka:

"TrueVector Service has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."

instaliran mi je na komp-u zonealarm, i posle ovog error-a, on mi prekine rad sa zastitom, pa stalno moram da uradim RESTORE ZONEALARM,

u cemu je problem???

Probem ti je sa ZoneAlarm-om. True Vector Service je osnova tog programa, tako da bez njega (ovog servisa) nema ni zaštite. Pokušaj da reinstaliraš ZA.

Ili pokusaj da uninst ZA, i meni je pravio iste probleme ... odtada koristim Comodo Firewall koji je neko preporucio u malom topic-u i nemam problema sa ZA, a narocito za onim njegovim servisom koji krade BW, zaboravio sam vec kako se zove, znam samo da je Netlimiter javljao da npr kad ugasis utorrent, jos par minuta njegov BW drzi taj servis koji pripada ZA-u

Ja sam trenutno bez ZA, mada sam sa istim bio prilično zadovoljan par godina. Rijetko kad sam imao problema poput tebe...

Otkako sam probao Kaspersky AntiHacker, jednostavno sam bio zadovoljniji nego sa ZA, pa sam isti imao poduži period vremena kod kuće (na poslu mi je i dalje ZA na mašini i i dalje nemam problema :d) iz razloga što poslije 3 godine nikako više nije htio da radi, a trebao mi je firewall. Sad sam na Kaspersky Internet Security i još sam zadovoljniji jer jedna aplikacija objedinjuje (po meni) odličan antivirusni program i isto tako odličan firewall.

Ako ne budeš mogao da riješiš problem sa ZA, skini i instaliraj KIS, a za "otključavanje sefa" mi se javi na PM.

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno