Šta je novo?

Problem... molim za pomoć

• Začetnik teme Začetnik teme dAmN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dAmN

Slavan
Učlanjen(a)
24.05.2004
Poena
319
Valjda sam na adekvatnom delu foruma 😀

Ovako, izbrisao sam Temporary Internet Files i sad mi se npr smajliji ne pokreću, kao i sličice neke i t d. Šta da uradim?

Hvala

Zar mi niko ne može pomoći? Baš mi ide na živce...

btw mislio sam na smajlije po forumima...i slično 😀

Ne razumem, ne pokrecu se kada si offline ili online?

Pa kad sam online... evo sad ako stavim neki smajli odavde sa bencha koji se pokreće, on se kod mene ne pokreće... nemam pojma zašto... 🙁

Bas cudno, brisao sam temoporary internet files milijardu puta ali nikad nisam imao te probleme. Da li si izbrisao ceo direktorijum ili samo ono sto se nalazi u njemu? ako si obrisao ceo dir onda ga vrati. Jednostavno napravi novi pod imenom "Temporary Internet Files". Sledeci put brisi Cashe iz IE-a a ne manualno.

Poslednja izmena:
Obrisao sam samo ono u njemu i to iz Internet Options-a... Ne znam stvarno sta se sjebalo, mozda je obrisalo neki fajl koji nije trebalo, ne znam, lupam... 🙁

dAmN je napisao(la):
Pa kad sam online... evo sad ako stavim neki smajli odavde sa bencha koji se pokreće, on se kod mene ne pokreće... nemam pojma zašto... 🙁

Ako se prikazuju ali se ne mrdaju🙂 onda je iskljuceno prikazivanje animacija za internet explorer. Pa, da bi se ukljucilo treba otici (i stiklirati) pod CP>Internet Options>Advanced>Play animations in web pages

Btw, ja to odma` iskljucim na svojim racunarima, smeta mi.

Poslednja izmena:
Proveri Privacy i Security settings u IE, snizi ih malo.

Play animations in web pages je već štiklirano ....

Privacy na medium...

I opet su smajliji zamrznuti... stvarno ne znam koji je k**** u pitanju 😀 nervira me...

Jedino mi jos pada na pamet opcija koju je microsoft uveo cini mi se sa SP2 (il` sa SP1) al koja bi trebala da se odnosi samo na outlook express Tools>Options>Security>Block images and other external content in HTML e-mail.

Al` ne bi trebalo da je to resenje. Mada, ne bi me cudilo i ako se pokaze da jeste.

Cari sa SP2....a kada sam pricao na sopstvenom Threadu pravili ste me ludim...OPET :b

Wolfman je napisao(la):
Cari sa SP2....a kada sam pricao na sopstvenom Threadu pravili ste me ludim...OPET :b

Pa ne verujem da te neko iz ovog trida pravio ludim, a ako jeste bilo bi ok da to preciziras, nesto se ne secam da sam ja to radio.

Inace, gledam sad smajlije na svom "winxp + sp2 + vecinu_patcheva nakon_sp2".
Kako takve animacije drzim uvek iskljucene, samo sam chekirao navedene Play animations... i Play video... pod internet options, pa sad uobicajeno vidim animacije smajlija.

Ne znam, mozda eventualni propust sp2 u vezi te animacije regulise neki patch nakon njega.

Poslednja izmena:
To gore je bila sala, samo izgleda sa smesko na kraju nije proadeo, ***...

***, restore-ova sam windows sa ghostom ... pa mi i sada eto i smajliji normalno rade 😀

Uradio si restore zbog smajlija?Koji si manijak Kico.

Nisam zbog smajlija, nego zbog sledećeg problema (drugi topic) nadao sam se da će to možda pomoći... 🙂

OK...deluje ludo, ali je uspelo...

Haha, da 😀 ma znao sam da će se i taj problem tako rešiti... ali šta sada raditi? Nikad ne izbrisati Temp Internet Files? 🙁

E to je vec druga misterija... 🙂

Brisanje temporary internet files ne bi smelo da ima veze sa prikazivanjem animacija na web stranama. Cak i kad se obrise sve iz temp. to ne sprecava da se animacije prikazuju. Nesto je drugo bilo u pitanju.

Uradi system restore, brate

Hahaha, to djoni 😀

DS9 nema šta drugo da dovede do toga, jer sve je lepo radilo, obrisao sam Temp Internet Files dok sam bio online i opet otišao na forum i video da se eto smajliji ne pokreću.

dAmN je napisao(la):
Hahaha, to djoni 😀

DS9 nema šta drugo da dovede do toga, jer sve je lepo radilo, obrisao sam Temp Internet Files dok sam bio online i opet otišao na forum i video da se eto smajliji ne pokreću.

Ja sam obrisao Temporary Internet Files dok sam sada online, reply-ovao tebi (with quote), ukljucio animacije na web stranama (zato sto to drzim iskljuceno), uradio refresh, i lepo vidim s desna kako smajliji kucaju po tastaturi, igraju, cirkaju, duvaju, itd.

Da brisanje temp. int... izaziva takav efekat to bi bilo opste poznato i mnogi bi se zalili na to. Ovako, k`o sto reko` - nesto drugo izaziva problem.

Btw, mogao bi da pogledas informacije odavde http://www.techsupportforum.com/computer/topic/6838-1.html
pogotovo ako koristis Zone Alarm.

Poslednja izmena:
Thanks bro! 😀
Kad mi se opet desi taj problem, probaću nešto od toga, ali sada neću ništa da diram. I da, koristim ZoneAlarm, vrlo je moguće da je do njega...

E opet mi se desilo ovo zbog ZoneAlarma ali ne mogu da se setim šta treba da uradim da bi sredio a ovaj link ne radi.
Jel zna neko? 😀

dAmN je napisao(la):
E opet mi se desilo ovo zbog ZoneAlarma ali ne mogu da se setim šta treba da uradim da bi sredio a ovaj link ne radi.
Jel zna neko? 😀

Otvori ZA > Privacy > Ad Blocking prozor klik na Custom > Tab Ad Blocking i DEcheckiraj Animation.

Ili jednostavnije stavi Ad Blocking na Off.

Nazad
Vrh Dno