Šta je novo?

Problem,mnogo mi brzo ide PES 2008!!!

Mookey

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2006
Poena
320
Do juce mi je PES isao perfektno i bez ikakvih problema,ali mi je juce odjednom igra u sred utakmice pukla i posle toga kada pustim da igram bilo koju utakmicu igraci maltene lete po terenu tj. sve se odvija superbrzo.Sta da radim preinstalirao sam igru dva puta,cak sam i brisao sve iz registry baze ali opet isto.
PS.Ona tri polja u settingsu su mi stiklirana
Pomazite!!!

Isti problem, samo sto se meni desilo kada sam izasao iz igrice. Bilo da je refreshrate 85 ili 60Hz, oni lete...

U drajverima za grafiku ukljuci Vertical sync FORCE ON.

Aj javite da li pomaze resenje GoranaM...zbog doticnog problema sam batalio igranje pesa08...ako ovo resava problem, da ga snimam opet :wave:

Ma jok isto je.Trce brate ko kenijci.

Ma jok isto je.Trce brate ko kenijci.

Nadjoh u oficijelnoj pes08 temi da su neki resili problem ukljucivanjem aa i af! Sad koliko se time dobija, nesto sam sumljicav, a mrzi me da snimam pes samo da bih to probao, pa probaj ti ako te ne mrzi...

Poslednja izmena:
U krajnjem slučaju, ako ništa drugo drugo ne pomaže - namesti i zaključaj refresh rate monitora na 60Hz - to sigurno radi.

i iskljuci frame skipping

Obavezno iskljuci taj frame skipping, mozes i da podignes rezoluciju, meni je pomoglo...

Ljudi iskljucio sam ja i ukljucio sve sto treba,meni je igra radila odlicno do pre par dana,ali se odjednom povampirilia i ubrzala.

Koji ti je refresh rate monitora ?

Sredio sam igru,ladno je bio smrdljivi driver za grafiku,nisam mogao da verujem.Ne kontam kako je igra imala perfektnu grafiku i sve ako joj je pukao driver i kako se moglo sve ubrzati.

I ja sam se zacudio,skoro sam kupio 4GB rama i pomislio ala je dooobar

Vrh Dno