Šta je novo?

problem - logitech usb slusalice

dokolenko

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2006
Poena
309
Jednostavno su prestale da funkcionisu a relativno su nove. danas sam ih koristio na desktop racunaru i kada sam ih ukljucio u laptop - dovidjenja. cak ni lampica koja svetli kada se konektuju vise ne svetli 🙁
ne verujem da je doslo do fizickog ostecenja mada necu to da iskljucujem. ima li neko neki savet??? :wall:

Probaj na drugom kompu. Meni je tako fantomski otkazao mikrofon na USB slusalicama, medjutim na drugom kompu radi, a sto je jos zanimljivije na trecem opet ne radi. Zasto i kako se to dogodilo ni dan danas nisam utvrdio jer mi je bilo lakse da dam 200 dinara za mikrofon nego da se izludjujem dalje...

Poslednja izmena:
pa kazem, ne rade ni na desktopu ni na laptopu 🙁
problem je sto ih racunar uopste ne vidi kao slusalice... a kako sam vec napisao, cak ni ta famozna lampica, koja se odmah upali cim slusalice ustekam u usb, ne svetli... zao mi je jer su slusalice extra, da ne kazem da sam dao skoro 50e za njih...

Procitao sam da si probao na desktopu i laptopu, ista situacija je i kod mene bila, ali na trecem je radilo. USB ima neke bubice, a mikrofon narocito.
Jedan od saveta (koji kod mene nije uspeo) je da proverim u Computer management/Storage/Removable storage/Medija

ne vredi, pokusao al ne vredi. moracu da ga odnesem negde u servis, ako uopste budu hteli da ih prime 🙁

Nazad
Vrh Dno