Šta je novo?

Problem koji me muci vec 2 godine!

Pa najvise sam sumnjao u memoriju ali do sada sam izmenjao najmanje 5 modula i nisam uspeo da resim problem. Prvo sam imao elixir pa zamenio sa NCP stavljao na neko vreme kingmax, kupio novu plocu i memoriju (pqi) sada imam kingston-a ali i dalje problem isti. Odlucio sam da kupim neko kvalitetno napajanje pa da pokusam tako da resim problem. Ne smeta mi toliko sto se restartuje jer se uglavnom restartuje na svakih nekoliko dana po jednom ali kad me jedan problem muci toliko dugo a neznam sta je u pitanju prosto mi dodje da ga.. :crash:

Evo, meni se nije restartovao jedno nedelju dana.Ali znam da ce da pocne da se rastartije kad-tad.Meni je graficka crkla(gf4 mx440 agp8)pre pola godine,pa sam zamenio za 9550, i mislio da ce problem nestati ali nista.Nista ostaje da se proba sa napajanjem, pa sta nam bog da! :Klanjanje
A takodje mi se desavalo da mi se komp zagalvi, i kada ga restartijem na dugme, pocne da pisti,restartijem opet i ske bude normalno_Ovaj problem mi se desavao sa starom i sa novom grafickom.
I testirao sam u Gold Memory na quick(zbog sharevare verzije)oko 45 min, isto bez gresaka.
Stvarno se desavaju cudne stvari, na nasim kompovima... :wall:

kakva sve napajanja koristimo!osnovna greska kod sklapanja konfiguracije(i moja) jeste da se napajanju ne posveti dostojna paznja.skoro sam kod drugara morao da zamjenim tri razlicita napajanja dok nije komp prestao da se restartuje.a sva ta napajanja recimo rade na mojoj konfiguraciji bez greske mada na papiru zahtjeva vise snage od njegove.

Ok,znaci napajanje.
Sta mislite koje bi bilo najbolje za moju konfiguraciju,znaci sve standardno + 2 cd-roma,a da cena ne prelazi nekih 45evra?
Mislio sam na Chieftec GPS-350EB-101A
Proizvođač : Chieftec
Model : GPS-350EB-101A
Kompatibilnost : ATX,
Maksimalna snaga : 350 W
Standardi : 12V2,
Zaštita : Over-voltage, Over-temperature,
Konektori : 4-pin Floppy, 4-pin HDD/CD, 4-pin +12V, 5-pin SATA, 20-pin MB, 24-pin MB.
Cena je 42evra. :eyebrows:

Nazad
Vrh Dno